1 Gülen Yürekler

İçten bir merhaba ile başlar insana saygı. Samimiyetiniz karşılık bulduğunda devam eder yine hatırını ziyaretle. Kimi zaman sesini duyarak kimi zaman da yüzyüze. Arkadaşlık başlamıştır bile. Yüzeysel hatır sormalar yerini dertleşmeye bırakır. Derinliğine dalmıştır artık iki ruh bir bedenin. Yara alanı tedavi etmektir elden geldiğince. Önce zehiri akıtılır ince ince. Boşaltılır son damarda kalan irin bile. Artık şefkatle sarma zamadır dilinin döndüğünce. Yaşanmışlıklar anlatılır örnekler verilip su serpilir yüreğe. Derdi sizin derdiniz dermanı ise sizsiniz. Sevgiyle dokunan eliniz bir yarayı iyileştirmese de yalnız olmadığını hissettirdiniz. Dayanması, ayakta durması, mücadelesi en güzeli de hayatı sevmesi için güç verdiniz. HAYAT; SEVDİKLERİNİN DEĞER VERDİKLERİNİN KALBİNE YAPTIĞI SALDIRILAR ÜZERİNE KURULUDUR.Yanınızda yakınızda hayatın çelmelerine karşı tutunacak şefkatli bir el bulmak az şeymidir? Değeri biçilmez bir dostluktur artık ilişki. Sevinçler ve üzüntüler kendi yüreğinizden o yüreğe akar. O yürekten de size. Egolar aradan kalkmış bir bütün olunmuştur. Ömrün yettiğince bırakılmayacaktır o el. ÖMÜR; KIRIKLARI TOPLAYIP YAPIŞTIRMAKLA GEÇEN UZUN BİR YOLDUR.Bu yol da dost ellerle kenetlenerek yürünür. Kırıkların canımızı yaktığı yerlerde şefkatle uzanacak ellerle. Asla unutmamak gerek. Kan bağnızdan daha önemlidir yürek bağı. Bir Merhaba ile başlayıp yüreğinizin en ücra köşelerine kadar nüfuz eden böyle insanların kıymetini bilmek gerek.Zira nesli tükenmişler listesindeler.

Artık bunun yerini bu merhabadan ne çıkarım olur almıştır. Ve maalesef nesli tükenen dost canlısı gülen yürekli insanların hayal kırıklığı artmakta. Yaraları derinleşmekte. Fakat yine de vazgeçmez onlar. Çünkü sevgiyedir ilk adımları, sevgidendir bakışları. Gözlerinden yüreğini alnından beynini okursunuz. o nedenledir ki suistimale uğramaları. Bazen verdiğin değer, bazı insanların üzerinden dökülür. Güneş balçıkla sıvanmadığı gibi, hak etmeyenin üzerinde de övgü durmaz. Kar saydım diyenler en çok zarar görenlerdir olmasalar da farkında.

GÜLEN YÜREKLİ DOST İNSANLARIN YÜZLERİNİNDE GÜLDÜĞÜNÜ BİLİYORUM. ONLAR ACILARINI TATLI İLE ÖRTER. Ve hepimizin hayatında bolca bulunsun eksik olmasınlar.


Songül Bulut

( Gülen Yürekler başlıklı yazı Songül Bulut tarafından 17.10.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.