Sevmek ister insan kimi zaman. Sever de bazen, hatta çoğu zaman. Ama sevildiğini bilmez, sevenin sevdiği insan... Seven, gözleri önünde eriyip giderken fark etmez onun bu halini. Görmez veya görmek istemez genellikle. Seven de ne yapsın atar içine, kendi aşkını inşa eder rüyalarıyla.
Bir gün sevdiğini görür seven, başka birini severken. İşte o an büyük bir hırsla küfürleri basar içinden. "Bana ne ne yaparsa yapsın!" gibisinden. "Nasıl olsa benimle bir alakası yoktu!" diyerekten... Ama sonra yüreği yanar onu öyle görmekten. Görünce sevdiğini, başkasını severken... İçine yaşları akıtır bazen, bazen ise gider bir kuytuya döker yaşları gözleri kanayana kadar. "Ben nerede yanlış yaptım?" diye sorar kendine. 
Yaşadığı her saniye zehir olur sevene. Düşündüğü her şeyde sevdiği, gördüğü her şeyde yine sevdiği, duyduğu-dokunduğu-kokladığı ve tattığı her şeyde yine ve yine sevdiğine rastlar, ondan bir şeyler bulur. En sonunda çeker yüreğini bir köşeye ve konuşur kendi kendine, sanki kalbine öğüt verirmişçesine. "Bak!" der gönlüne, "Bak! Bir daha sevmeyeceksin hiç kimseyi, sevmeyeceksin ve üzülmeyeceksin bir daha!" Bunun üzerine kendine açtığı bembeyaz sayfayla devam eder hayatına. Ama o sayfaya her baktığında bir nokta görür sol üst köşede. "Halbuki bembeyaz bir sayfaydı bu, noktanın ne işi var?" diye sorar kendi kendine. Bir büyüteç alır eline ve bakar noktanın olduğu yere. O yerde bir kalp görür ve o kalbin içinde
yazan bir harf: SEVDİĞİNİN BAŞ HARFİ... 
( Seven İle Sevilen başlıklı yazı tolgahan-b tarafından 3/11/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.