Bir kız yüz üstü yatağa uzanmış. Elindeki şekeri yalıyor. Giysisi ve uzanış şekliyle tam bir tezat yaratan çocuksu bir ifade var yüzünde. 


Bence öyle poz veren kızlar hiç çocukları karıştırmamalılar işlerine. Çünkü öyle kızlar hiç çocuk olmamışlar. Eğer bir kez olsun gerçek bir çocuk olsalardı... Mesela anneleri küçücük ellerinden tutup parka falan götürseydi, elleri o büyük ellerin içinde kaybolsaydı birkaç dakika... O şefkati bir an bile duyabilselerdi minicik kalplerinde... Yani henüz bir çocuk olduklarını her zerrelerine dek hissettirecek kadar büyüyebilseydi anneleri... Bir gün gelip de bir yatağa uzanıp o pozları asla veremezdi o kızlar. Hele o pozlara küçük kız bakışları katmayı akıllarının ucundan bile geçirmezlerdi.


Çünkü o kızlar bir zamanlar gerçek birer çocuk olsalardı şimdiki gibi kıyamazlardı kirletmeye çocukları. O iç gıcıklayıcı pozların etkisini bir nebze daha arttırmak için yaramaz küçük kızlar gibi bakamazlardı öyle. Çünkü birkaç saniye bir çocuk gibi bakmaları bile yeter de artardı arınmalarına... O yataktan kalkıp üzerlerine doğru dürüst bir şey geçirirlerdi hemen. Gözlerinden bakan küçük kız üşümesin diye bedenlerini örterlerdi. Arkalarına bile bakmadan kaçarlardı sonra o kirli yerden.


Ama internette gazeteleri dolaşırken bugün  karşıma çıkan o kız hiç de utanmışa falan benzemiyordu öyle çocuk çocuk bakarken... Demek o da hiç çocuk olmamışlardandı. 


Öyle görüntülerle kazara karşılaştığım her zaman olduğu gibi ilk tepkim sınırsız bir öfke oldu yine. Apar topar kapattım siteyi... "Ne akla hizmet öyle resimlere yer verirler" diye yöneticilerine hakaretler savurdum.


O resimleri görmek isteyenlere özel siteler yok mu fazlasıyla? Sanki kadın denen cinsi aşağılayan yeterince görüntü yokmuş gibi en alakasız, en umulmadık yerlerde de karşımıza çıkabiliyor o çocuk gülüşlü, kadın bedenli kızlar. Kimse uyarmamış onları... Bedenini teşhir ederek var olmanın var oluş biçimleri arasındaki sıralamasından söz etmemiş.


Bir gün o pozları vermekten vazgeçmeleri gerekecek. Birkaç kırışık yetecek de artacak o iç gıcıklayan gülüşleri soldurmaya. Hayat onları çok başka bir biçimde var olmaya zorlayacak.


Er geç yaşlanacak onlar da... Orta yaşlı bir kadın olacaklar. Sonra düpedüz yaşlı kadın... Tonton kadın... İşte o sınırda hiç farkları kalmayacak ilk kez hemcinsleriyle. Diğer kadınlar onlara "erkeğini elinden alacak tehlikeli kadın" olarak bakmayacak artık. Çünkü hiç bilmeyecekler o pamuk saçlı, şirin kadının bir zamanlar nasıl var olduğunu bu dünyada.  Çünkü zaman denen o tılsım tüm yaşlı kadınların yüzüne aynı bilgece gülüşü konduracak... Hiç çocuk olmamış o kadınlar da bir zamanlar çocuk olmuş o kadınlar gibi gülecek aynı. Tıpkı küçük bir kızken anneleri ellerinden tutmuş da parka götürmüş gibi, güneşli bir günde... Bir annenin şefkatini gerçekten hissetmiş gibi...

( Hiç Çocuk Olmamış başlıklı yazı mavilikler tarafından 6.10.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.