1 And Olsun
           
And olsun!

Sevdanı kuşanarak yaşayacağım.Gel ya da gelme!Bil ya da bilme! Baktığım her güzelliği sen sayacağım.Gözlerime ne vakit ışık uğrasa;ufuklarıma sen bakacağım.Seni anlatmayan hiç bir cümleyi;söylemeyecek,duymayacağım.Ayak bastığın bütün yolları şefkatle arşın arşın boyayacağım.Siyah gecelerin ıssızlığını bakışınla şiir şiir kuşatacağım.Sana büyüttüğüm soylu sevdayı; kanımda boğulsam yaşatacağım!

And olsun!

İntizarı,isyanı unutacağım.Yağmurlu gecelere sığınacağım.O mağrur geçinen sabır taşını; gül ile döve döve tuz yapacağım.Git ya da gitme!Duy ya da duyma!Senden gelecek paslı bıçağı;kalbimi kın yapıp saklayacağım.Açılacak o asil yarada aşkını oluk oluk kanayacağım.Ürperme o vakit gül gözlü yarim;ben o yaradan sen taşacağım.Ruhumun gözyaşı bu satırlara bütün ömrümü adayacağım!

And olsun!

Sen dolu bu benden bıkmayacağım.Yokuşlar boyu seni düşte taşırken;yorgun düşüp bir an yılmayacağım.Kötü günlerinde hep koşacağım.İyi günlerinde ben uçacağım.Sev ya da sevme!Vur ya da vurma!Aşk idamsa sehpada hep olacağım.Sensizlikse büyümek hep çocuk kalacağım.Sana kuş kanadından şarkılar yapacağım.En beyaz duaları sana yollayacağım.Güneşli günlerine gölge olmayacağım.Karanlık günlerine kandilin olsun canım!

And olsun!Ey aşk sana and olsun!
Kalbim!Deli kalbim aşk olsun!
Asıl sana aşk olsun!

( And Olsun başlıklı yazı Hacı Kısır tarafından 8.08.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.