Eskilerden bir söz her zaman bana bir ışık tutmuştur.Geçmişini bilmeyen geleceğin en acizidir.Aynen de öyle.Çevreye bakıyorum da gençlerin neredeyse hepsi özentilik peşinde.Bu özentilik aileden terbiye almayı bile engelliyor.Bunun sonucunda ise saygı kalmıyor.Sevgi ise sadece özendiği kişi için kalıyor.
 Bir gün oğlunuz kapıdan içeri girmiş ve düşük pantolon,küpe,zincir takmış.Yani bir günde evrim geçirmiş.Bunu kimden gördü aşikar.Nedeni ise çevrede o kadar çeşit çeşit insan var ki kimin ne halt olduğunu bilemiyoruz.Çünkü aciziz.Aziz'in dediği gibi acizlik sadece insanda,insan da sadece aciz.
  Özentilik bir meziyet haline geldiği gençliğin yeni modalara ve heyecanlara ihtiyacı var diyenler,bugün artık acizlikle yüz yüze kalmış faşist bir toplum haline gelmiş,feminist bir hayat pahasına gençliğini hiçe saymış  gençlerle dolup taşmış durumda.Ne diyelim sonumuz hayrolsun.Bu vatan bu gençlere emanet.Geçmişini bilmeyen gençlere....
( Günümüz Gençliği başlıklı yazı bilal19 tarafından 7/11/2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.