Ben Anlatamıyorum!

Evet! Sana anlatamıyorum içindeki o duyguyu Nasıl ve nerede seni görsem, kalbim durur gibi çarpıyor!

Yoksa seninde mi, kalbin durur gibi çarpıyor!..desem ve düşünsem, inanamıyorum öyle olacağına bu imkânsız gibi geliyor, bana! Ben kimim, ben nasıl biriyim ve ben neyim ki de, sana hangi cesaret ile nasıl kendimi anlatsam diye, düşünmüyorum her an!

Her kalp aynıdır ve aynı şey için çarpar durur: Önce hayat, sonra sevgi dolu bir “AŞK” ile yaşamak! Fakat bedenler aynı değil ki, her fizik bunu kaldıramaz. Fizikler güzel olur (beğenildikleri gibi) fizikler güçlü olur (her fizik kendine göre) diller söyler, duygular düşündürür ve o duygu yüklü düşünceleri dışa vurup meşk eylemek, her bedenin taşıdığı o güçlü cesarete sahip mi, acaba? Sen nerde, ben nerde? Görünmez bir hayal âleminde ve gidiyoruz, nereye?

 

Bana bir ses geldi, birden ve bir yerden, heyhat! Bu ne güzel bir ses ve sesleniş Yârab!

* * *

Bana bir derman ver Allah’ım, bir derman!

Âlem-i gönlümde aşk, dilimden dökülen Aşk-ı ferman!

Alem-i Sır


( Ben Anlatamıyorum başlıklı yazı Alem-i Sır tarafından 30.06.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.