1 Bir Aşkın Ezeli Rekabeti
Bir düş gibi girdin dünyama, ezeli rekabeti başlattın hayatımda.
Bir ömür boyu sever mi beni, yoksa iki gün sonra çeker gider mi diye sordum durdum kendime… Birlikteyken olmak güzeldir lakin ayrılana kadar. Her şeyin hayalini kurarsın onun için yapılabilecekleri göz önüne alırsın,, evet simdi tam sırası dersin branda bir bakarsın ağlamaklı bulursun gözyaşlarının içinde kendini.
Sorarsın bu sefer kendine neden? Diye ! Suç kendinde sanarsın asla karşı tarafa atmazsın. Yapmaz dediklerini yaptığı halde yine de ona suç bulamazsın..
Yıpratırsın kendini sesin kesilene kadar hıçkıra hıçkıra ağlar, nefesin kesilene kadar bağırırsın.. olan sana olur asla yine karşındakini suçlayamazsın..
Teselli etmek için yanına gelenler, seni çok seviyor güzel yakışıyordunuz demişlerdir. Ve her şey bittikten sonra zaten yakışmıyordunuz diye söylenirler.
Ama sen yine de bilirsin, onların göremediğini sen görürsün ve bu yüzden seversin
Ama lakin yine  de onu suçlayamazsın, kendine atarsın suçu ve en sonunda kahrından acından ölürsün..
AŞK BU OLSA GEREK..!!!

Yazan : Aşk-ı Hüda
( Bir Aşkın Ezeli Rekabeti başlıklı yazı Aşk-ı Hüda tarafından 1.10.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.