Sen, yıllarca şikayet ettin, hayatından. Hep kolayı seçtin. Gayret göstermedin, ışığa ulaşmak için. Ya da maskeli bir yüzle; ışığa hasret , ışığa sevdalı bir resim çizdin boşluğa. Oysa, oysa ben sana nefesin kadar yakın, bir göz açıp kapama mesafesi kadar uzaktım.

     Yıllarca bekledim seni. Bekledim, bekledim, bekledim. Hep beklemek oldu kaderim. Oysa, sana mutlu yarınlar vadediyordu, bir yanım. Bir yanım ise yıldızları. Hücrelerim sana açtı, sana susuz. Bir dünya kurmuştun kendi halinde kusursuz. İçinde aşk olan, içinde sevda kokan , içinde kin, nefret ve umut olan birdünya. Hayatın sadece siyah ile beyazın çatışması olmadığını benden öğrenecektin. Benimle keşfedecektin sırlı diyarları. Benimle aşacaktın zaman perdesini. Kaldıracaktın aradan karanlıkları.

     Yıllarca bekledim seni. Bekledim, bekledim, bekledim. Ama bir türlü gelmiyordun. Belki karlı dağlara sarmıştı yolun. Belki karışmıştı birbirine, sağın hem solun. Belki yakındır vuslat, biter belki bu oyun.

    Ama sen yoktun.Ve gözükmüyordun ufuk çizgilerinde. Gölgen düşmüyordu topraklarıma. Ellerin dokunmuyordu avuçlarıma. Biliyorum, sen de beni düşlüyorsun. Benli yarınlar kuruyorsun gecelerinde. Yüreğinden yüreğime akan bir ah yankılanıyor boşlukta.

     Bak, sana yeni taraflarımı anlatacağım. Yeniden aşık olacaksın bana, yeniden uykusuz gecelere düşecek yolun. Benimle üzülecek, benimle güleceksin. Benimle tadacaksın aşkı, benimle yaşayacaksın hicranı.

     Bak, daha hayatımın baharındayım. Altı ay oldu doğalı. İki bin yedi ağustosuydu açtığımda dünyaya gözlerimi. Hem birinci hamurdandı sayfalarım. Evet, senin için var olan, sana sevdalı olan ben. Bekliyorum seni. Haydi, daha fazla bekletme beni. Adresi aşağıya yazdım. Çık evinden bana gel!

Adres : HALK KÜTÜPHANESİ

HÜSEYİN KABA(korkutata25)

( Haydi Daha Fazla Bekletme başlıklı yazı huseyin-kaba tarafından 4.01.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.