Asrın katillerinin vuruşları muharebedeki bedenlerinin bozgununda iken; Allah diye zikreden her bir damla kanım şahittir ki, kalan son bir damla kanım da kuruyana kadar, bir asil Türk evladı olarak, Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmaya devam edeceğim, vatansıza ve vatansızı satın alana inat !!!
Hainler nişan almış vatanımı, ben Mehmetçik olurum dağda düzde… Ben Cengiz, Mete, Alparslan, Muhsin, Abdullah, Ali, Hasan, Hüseyin olurum… Sonra belki, ağıt olurum anaların dilinde. Ellerle, yanarcasına ciğerler, dizlere vurulan feryat olurum… Ben, ay yıldızlı bayrakla sarılmış tabutun içindeki, birer gramlık limelenmiş et parçası olurum vatan için, yine toprağa karışacak…
Vatansızlar nişan almış vatanımı, ben siper olurum !
Ve koynunda gülün kokusu varken, yıldızla bir olan hilale akan her kan helal iken, akan her kan ben olurum !
Akan her kan, ben olurum!
Ben !


(başımız sağolsun...)
( Akan Her Kan, Ben Olurum ! başlıklı yazı kubra-tutan- tarafından 29.04.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.