Bunları her gün tekrar ettim kafamın içinde.

Bir insan ölmüştü. Ama ruhu hala dünyadaydı. Nefes alıyordu ama yaşamıyordu. Konuşuyordu lakin duygularını etrafındakilere paylaşamıyordu. Böyle bir insanın yörüngesinde olmak çok zordur. Zor olduğu kadar cesaret isteyen bir iştir. Bunu beceremeyen ise üzgünüm ama haindir.

Kendi kendisini kontrol edemeyen başkasını da kontrol edemez. İyiliğin, içinden geldiği vakit anlarsın o şeyin iyilik olduğunu.



Ben kötü bir insan değilim. Olsam çok pişman olurdum . Kim kötü olmak ister ki? Kim kendi benliğine ihanet eder? Ayrıca kötü de olsam kime ne? Bu benim hayatım değil mi? Ben neden iyiliği de kötülüğü de aynı anda sevmeyeyim? Bu benim hayatım. Ayrıca iyinin anlaşılabilmesi için kötülük gereklidir. Kötülük olmasa iyilik de olmazdı. Bu yüzden ne iyiyim ne kötü... İnsanlardan bağımsız bir şekilde yaşıyorum.  
( İradesizlik başlıklı yazı zeynep-tepe tarafından 16.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.