BEN Mİ YANLIŞ DÜŞÜNÜYORUM ACABA???
Teknonojinin nimetlerinden herkes faidelenmek ister fakat bazan diyorum ki "Ne kadar teknolojik alet varsa hepsini yok et, dön ilkel hayata ..." O hayat daha mı güzel ne?.
Bir misafirimiz, bir dostumuz , bir kardeşimiz gelse kapımıza onunla iki çift kelam edemeyiz. Ya televizyonun karşısındayız,ya internet başındayız ya da cep telefonları susmak bilmez ona cevap yetiştirme derdindeyiz.
Bizi sanki bir yalnızlığa bir bencilliğe itti bunlar. Herkes kendi tek kişilik dünyasında yaşıyor. Hani nerede o tatlı kış ziyaretleri, soba başı sohbetleri? Şimdi onların yerini flimler, diziler, internetler, faceler aldı.
Sevmiyorum ben bu teknolojiyi, kültürümüzü tamamen yok etti, bitirdi.
Bana özlediğim değerlerimi geri verin ne olursunuz.
nuri baş
( Ben Mi Yanlış Düşünüyorum Acaba başlıklı yazı Nuri Baş tarafından 2.01.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.