İsrail Siyonizm Ve Filistin

A B Denemeleri İSRAİL SİYONİZM VE FİLİSTİN


İSRAİL SİYONİZM VE FİLİSTİN

Bütün dünya ile alay ediyor İsrail kendini büyük gören bir millet. Kendilerini seçkin insan, Allah’ın sevgilisi ve dostu sanan zavallı mahluk. Diğer insanları insanlık dışı bir mahluk yahut bir hayvan, başka bir deyimle ağaçlara sarılı böcek, yok edilmesi gereken haşere sayan bir zihniyet. Bu zihniyet insanlığın karşısına geçmiş kahkahalar atarak katliam yapmakta.

Bütün insanlık sus pus olmuş. Korkudan mı, aldatılmışlıktan mı, bilgisizlik yahut yanlış bilgilendirmekten dolayı mı? Ya da başka bir ihtimalle bütün dünya zalimin arkasında saf tutmuş bile bile, isteye isteye. Bu gönüllü köleliğin tohumu ne zaman ve nasıl atıldı? Buna bir bakmak, tecessüsümüzü bu alana kaydırmak gerek. Daha fazlası giderek hatta zorunludur. Bu alanın araştırılması, incelenmesi hayati önem arz etmektedir.


İslam karşısında birliğe giden bir yapı var tam anlamıyla. İslam’ı bir sapma olarak gören kitabı mukaddes cephesi o günden sonra bu din mensuplarını sapkın, anarşist ve terörist saydı. Kitaplarını birleştirdi ve muharref batıl bu iki din kendilerini yürürlükten kaldıran bu yeni dine cephe aldılar. Yahudilik başlangıçta İseviliğe baş düşman ilan etmişti. Önce ona açıkça savaş açtı. Sonra onu sinsice tahrif etmeye yöneldi. Bu konu Mevlana’nın Mesnevi’sinde çok veciz bir şekilde anlatılıyor. Sonra putperest Roma tarafından dönüştürülerek benimsendi.

Ve tahrif edilen bu iki kitabi din onları yürürlükten kaldıran İslam’la karşılaştılar. Baş edemeyeceklerini anladıkları İslam’a karşı birleştiler. Muharref Tevrat ve İncil’in Kitap-I Mukaddes olarak birleşmesi bu dayanışmanın eseri. Ayrıca kurnaz Yahudi Hristiyanlığı içinden kuşatan Evangelizm kurarak kendi ideallerine Hristiyan dünyadan gönüllü köleler edindi.

Ayrıca dünya hakimiyeti yolunda dünya finans kaynaklarını ele geçirdi. Gerek dünya bankası gerek IMF gibi finansal kuruluşları tesisi etti. Önce Avrupa’yı ele geçirdi, sonra yenidünya Amerika’ya el attı.

Ardından dünya medyasını avucunun içine aldı. Tam anlamıyla dünya hâkimiyeti elde etti. Siyonizm’in yönlendirdiği bu lanetli kavim arzu mevut sevdasına düştü. Theodore Hetzel’in sistemleştirdiği bu düşünce yapısı şimdi dünyayı parmağında oynatıyor.

İşte İsrail budur ve kendine ait bir düşünce ve inanç yapısı içinde yaşamakta, eylemlerini buna göre yapmaktadır. Nil’den Fırat’a kadar Büyük İsrail Devleti’ni kurmak için her eylemi meşru saymakta, günahsız çocuk ve kadınlara zulm ve canice katliamlar yapmaktadır. Bu katliamları yapmakta kendine göre haklı gerekçeleri vardır her zaman. Bu gerekçelerini dünya kamuoyuna elinde tuttuğu medya ile inandırmakta, gerçekleri gizleyerek katliamları haklı göstermektedir. Dünyayı uyutarak aldatmakta, her geçen gün zulmünü artırmaktadır.

Yenidünya düzenini Yahudi tesis etmiştir. BM onun kuklasıdır. Unesco onun kuklasıdır. AB ve ABD onun emrindedir. Hitler’den sonra tüm Avrupa’yı vicdan azabıyla sarıp sarmalamış, şimdiki zulümlerine alet etmiştir. Arap ülkeleri ve Arap birliği onun elindedir. İslam dünyası yöneticileri Yahudi dostudurlar yahut ta en azından ondan korkan zavallı ödleklerle yönetilmektedir.
Çin, Rusya ve Uzakdoğu çeşitli saiklarla bu zalim icraatlara karşı dilsiz kalmaktadır.

Lanetlenmiş Yahudi ve kirli Siyonist planlar her geçen gün daha büyük zulümler icat etmekte mahirdir. Gazze’yi dört bir yandan beton duvarlarla kuşatmıştır. 1.5 milyon insanı açık hava hapishanesine mahkum etmiş, işkenceyle yaşatmakta, yavaş yavaş acı içinde kıvrandırarak öldürmekte, bir milleti yok etmekte, soykırım yapmaktadır. 

Bu kendi topraklarında 150 milyon Kızılderili’yi yok eden ABD’nin sicili bozuktur. Onun için Amerika’dan mazlumlara sahip çıkmasını beklemek ham bir hayaldir. İşte aynı zalim Amerika gerçek kara suratını göstermekte mazlum yerine zalime yardım etmektedir.

O halde tek çare ve sığınacak kapı kalmıştır. O da Allah’ın kapısıdır. O kapıyı çalmak lazım.

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 18.7.2014
( İsrail Siyonizm Ve Filistin başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 21.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu