Yokluktan Varlığa..
YOKLUKTAN VARLIĞA..
+ ve -
İşte; varlığın ve oluşun, bütün hikâyesi bu..
+ ile + birbirine paralel (karşılıklı) dizildiğinde enerji açığa çıkmaz.
- ile - de de.
+ ile - birbiri ardına seri bağlanırsa, anda titreşir ve enerji açığa, varlığa çıkar. 

Yeni tanışan iki insandan birinin bilinci, frekansı ve titreşimi yüksekse, (kadın/erkek farketmez) 90 saniyelik bir süreçte, (hiptonik etkileşimde) karşısındaki insanın aurasını okuyabilir. Olumlu/olumsuz etkilenen insanlar, muhatabının kendi enerjisiyle uyumlu/uyumsuz olduğunu anında farkeder. Peki iyi güzel de; neden insan hep zıttını çeker? Bazen "neden hep aksilikler beni bulur?" Der ve zıttı olan her şeyden yine de kolay kolay vazgeçemez?

Varlığın açığa çıkması tamamıyla zıtlıkların varlığıyladır. Zıttı olmayan hiçbir şeyin varlığa çıkması söz konusu değildir. 

Aynı yüklü kutuplarda enerji durağan ve hareketsizdir. Evrenin kodunun esası hareketliliktir, hareketsiz hiçbir şey yoktur Evren'de. Magma tabakasının çekirdeğinde, yeryüzünün alt katmanlarında, yer kürede, havada, atmosferde, uzayda, Ay ve yıldızlarda hareketlilikle, Tek ve Bir'lik çekim yasası esastır. Dünya'nın kendi ekseninde 24 saatte, hem Güneş'in etrafında 365 gün ve 6 saatte dönüşü, diğer gezegenlerin de kendilerinin ve birbirlerinin yörüngeleri etrafında dönüşleri; Güneş ve Ay tutulması, suyun Güneş ısısı etkisiyle buharlaşıp önce buluta, sonra yağmura dönüşüp yeryüzüne inmesi yine hareketlilik, Tek'lik ve Bir'lik yasası gereğidir. Kar yağması da, su taneciklerinin birbiriyle aşırı soğuk hava tabakasıyla çarpışıp etkileşerek, kar halinde ahenkle tane tane yeryüzüne inmesi, yine yasa gereğidir..

Peki, ya hareketlilik olmasaydı, yaşam olur muydu?

Madde boyutu Dünya'da sayısı bilinemeyecek kadar çok canlı ve cansız varlıklardaki + ve - yüklerin çarpışmasıyla etkileşim, kendinden kendinin değişik versiyonunu açığa çıkarır. Hiçbir şey yok olmaz, sadece değişir ve dönüşür. Bu; zıtlıklar enerjinin varlığa, (maddeye)  dönüşümüdür. 
İnsanda ve canlı cansız tüm varlıklarda, hareketlilik, Birlik Yasası bilgi kodu mevcuttur. İnsan hücrelerinin de en içi boşluktur. Bu boşluğun tamamı kuark alandır ve Kozmik Bilinç Allah bilinci koduyla doludur. Toprak, ateş, hava ve su elementleri, varlık sahasına çıkmış olan canlı cansız her varlıkta, insanda, bitkide, hayvanda, suda, dağda, taşta, böcekte, balıkta vb. Evren'in tümünde akla gelen her şeyde mevcuttur. 

"Ben size şah damarınızdan yakınım."

"İnsanı kendi suretimden yarattım, ona ruhumdan üfledim." 

Ayetlerini bugün hâlâ anlayamıyorsak;

"Hiç akletmez misiniz?" 

Der miydi ayetinde; her an, her yerden işleyen, gören, gözleyen, gözlenen, Tek ve Bir olan Kozmik Bilinç Allah?

Bu kadar muazzam bir sisteme hayran olmamak elde mi?..

Madde ile mânâyı şuurunda birleyip, Öz'eye bezeye var ettiği Dünya'da; kendinden kendini seyrediyorsun..
Madde boyutunda senin, benim, bizim suretlerimizde kendini okumayı, bilinmek arzusunu, sana üflenen Hu 💨 nefes ile Sûr.. Bilinmek istedim Adem'i (insanı) yarattım diyor Rabb'imiz..
Her şey senin, benim, bizim için ve bize hizmet ediyor..
'Ben'i bilene, fark edene, "her şeyi senin için var ettim"in yansıması değil mi, gördüklerin ve akledemediklerin?. 

"Yoksa siz hâlâ atalarınızın zannı üzerine misiniz?"

"Ne kadar az düşünüyorsunuz"

Dedirtme bir daha Rabb'ine güzel can.. Hakikati biliyordun sadece hatırla..

Semra Koca
( Yokluktan Varlığa.. başlıklı yazı Semra Koca tarafından 14.08.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.