Sözleşme mi? Soygun mu?


GERÇEK OLAYLARLA KİŞİ VE KURUMLARLA ALAKASI YOKTUR BİR HAYAL ÜRÜNÜDÜR!

Bu Yazı Dizisinde Hayvanlara Zarar Verilmeden Kaleme Alındı Desem De, İstenmeden Zarar Verilmiş Olup Bu Yazı Dizisinin Tek Vagon Halinde Olmasının Da, Gerçek Hayatla İlgi Ve Alakasının Olmadığını Peşinen Söylerim.

 

 

İş bu sözleşme yolunacak kaz ya da tavuk olarak bildiğimiz insanın güzel bir yolmak içindir,  avucunda ne varsa almak için tarafımızca (tarafımızın kim olduğunu bilmenize gerek yok, beklide bunu sizler biliyorsunuzdur bunun da bir önemi yok… Para her deliği kapatır, her açığı da doldurur) zorla mecbur bırakılarak SOYBENİ BANKAM KANKAM tarafından hazırlanarak zorla değil güle oynaya imzalatılmıştır…


1 Veya A – Bu hesabı vatandaşın açmasındaki amacın bizi tarafımızdan hiçbir önemi yoktur. Asıl önemli olanın bizim yapacağımızın önem taşıması bu taşıdığı öneme binaen sözleşme kapsamının dışına çıkarak aşmak adına aşmayı gerçekleştirmek adına aşmayı da aşarak zirveye ceplerinde var olanı muhakkak ki alarak çıkacağımızın kararını alarak dayatma adına uzun sırıkla atlayarak dayatmayı ellerine kırarak vererek bize dayatmalarına imkan vermeyeceğimizin bilinmesine…


2 Veyahut ta B- C de olabilir- Onu uyutarak soyacağımız sınırların aşılmayarak bu sınırların dışına çıkılmaması için ellerini kollarını bağlayarak bağlayacağımızı peşin peşin söyleyelim. Artık paraları yatırdıktan sonra mecburen yatırmak zorundalar ki, bir daha alamayarak çekemeyeceklerinin de taahhüdünü vermiş oldukların beyan ederek bunu imzalamış olup yapılan işlemlerin bizim rızamız dâhilinde olacağını sonradan anlasalar da artık bunun geri dönüşünün olmayacağını açıkça söyleyerek anlaşılmıştır… Kısacası yani şöyle ki gerçi söylemeye de gerek yok, cepleri bize mahkûm hangi açıdan bakarsanız bakın her açının dik açısının iç dış kenarlarının çarpımlarının hesaplanmasına gerekte yoktur çünkü her yol bize çıkmaktadır…


3- Bunu sözleşmeye uygun yapıp yapmayacağımız konusunda şimdilik söz vermesek de ilerde de değiştirerek vatandaşın yararına bir durum içinde gireceğimizi de söz veremiyoruz. Buna asla izin vermeyeceğimiz aba altından sopa göstererek imza altına aldığımızı kanıtlayacak kanıtları olmadığından iddia etmelerine de fırsat vermeyeceğimizin de taahhüdünü de vermiş olacağız. Bakın hemen veren taraf biz olduk.


4-Bize müşteriden çok anında soyularak saf kendine bizim üç kağıtçı olduğumuzu belli eden işaretlere rağmen bunun değişmesinin şu anda(Belki zamanı elinde tutan tanrının yanımızda olmadığını bilerek yanımızdaymış gibi davranarak sadece onlara kazanç sağlamak için bu hayta var olduğumuzu söyleyerek, soyguncu pardon girişimci olarak niyetlerimizi maskeleyerek inanların bankamızdan hesap açmalarına ustaca emek alın teri dökerek her şeyi en incesine kadar hesaplayarak, eti kemiği iliği bizim şekilde muamele edeceğimizde taahhüt ederek ikinci defa veren pardon almak adına olan taraf yine biz olduk.


5- Hesap sahibinin ölümü halinde mirasçılarında aynı yolla soyarak bir an önce yanına gitmelerine de sağlayacağımız taahhüt ederek üç sıfır önce başlıyoruz. Hesap sahibi kişinin eşinin sadece kasalarda gördüğü deste deste paraların ışıltısından gözleri parlayarak ona da beş taş parıl parıl parıldayan bir yüzük hediye ederek elimizi taşın altına koyduğumuzu da söylemekten çekinmediğimizi bu defa biz beyan ederiz.


Diğer kırk madeninden bundan aşağı kalır bir yanı olmadığından onları burada ifade ederek kelime söz ve hecelere zulüm etmeden es geçerek imza altına alınmıştır.


Buna son vermeden geçen gün gerçekleşen bir olayı anlatmadan geçemeyeceğim. Müşterimiz olan soyup soğana çevirmekten beter ettiğimiz Ruşen Kasaya bakar,yeni atılımlar yaparak yeni bir şirket kurmak yurtdışına açılmak istediğini bunun için hesabından çok az miktarda paranın çekilerek kendisine verilmesine ve daha sonra tarafınca tarafımıza verileceğini söylese de,bizim veren taraf olmadığımızı ona anlatarak gerekirse düşük faizle olmamak şartı ile ona bir geniş olmayan yelpazede kredi vererek villasını teminat ve kazancının yüzde seksenini vererek kendisine imkan ve olanaklar dairesince yardımcı olacağımız söyleyince,bu kapsamda bizim kapsama alanımızı etkilemeyerek onun kapsama alnını daraltarak sürdürebileceğini bu sürgünün ise bizim değil kendisi adına olacağını anlatarak gerekli anlaşmayı üç gün içinde tamamlayarak, niyetimizi samimi olarak ifade ettik. Bundan fazlasının tarafımızın gizliği adına gizlice yaptığımız inandırarak etkimiz altına aldığımızı da bu sözleşmenin asla fesih edilemeyeceğini kulağına küpe yaparak memnun bir şekilde olmasa da görüşmelerin kayıt altına alındığın söyleyerek(buna kim inanır ki, yani biz kendi ayağımıza mı sıkacağız? Güldürtmeyin) gerekli olan bir meblağ olmasa da bizim açımızda alacağımız meblağın yüksekliği göz önünde bulundurularak imzalanmıştır.

 

Mehmet Aluç


( Sözleşme Mi? Soygun Mu? başlıklı yazı kul mehmet tarafından 1.08.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.