1 Uzaktan Bilim Adamı Olmaz
Anlamadığım bir durum var eğitime bir ay ara verebilirsiniz. Ama neden her seferinde eğitim ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Uzaktan eğitimle mühendis yada bilim adamı yetişmez. Sahada olması lazım. Uygulama derslerini, atelye derslerini yerinde öğrenmesi lazım. Çünkü uygulama kısmına geçince tecrübesini aktarsın.
Sağlıkçıların uygulama derslerini birebir görmesi lazım. Sizin depremle ilgili önlemleriniz kyk yurtları mı. Yurtlarda kalan garibanların yuvası mı? Bir mağduriyeti sonlandırmak için, başka bir mağduriyet mi yaratmak planınız?

Bilime saygınız yok. Eğitime saygınız yok. Eğitimciye saygınız yok. Öğrenciye saygınız yok. Esnafa saygınız yok. Halka saygınız yok.

Planınız yok, programınız yok, sadece çözümünüz eğitimi uzaktan yapalım. Yurtları kullanalım. Yurtlara Yerleştirdiğiniz kişiler aile. Tek oda da değil ayrı yaşamları ayrı ortamları ve ayrı öncelikleri olan aile. Çözümünüz Vatandaşa yardım için yardım bağış numarası atalım. Bağış toplayalım. Çıkarttığınız Aflar, aldığınız vergiler. 1999 dan sonra sözde deprem için Çıkarttığınız geçici ötv daha sonra kalıcı olan vergileri ne yaptınız. Yol yaptık demeyin yollarınız, kamu binalarınız da patladı.

Ama aslolan doymadınız, doymadınız, doymadınız...
( Uzaktan Bilim Adamı Olmaz başlıklı yazı Ayhan AYNA tarafından 15.02.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.