Bir Ömrü Beklenti İçinde Beklerken, Beklemediğim Devasa Bir Hazinenin Kapısı Açıldı!

Her şeyi daha da güzelleştirecek doğa ve manzaralar için 60 söz 

Kelimeleri aramaya gerek kalmadan yazma duygum çabam ve hislerimin yoğunluğuyla yanı başımda buluyorum. Onlarla olduğumu sevdiğimi bilmeleri yanımda olmalarına yetiyor. Anları yaşarken anda bir şeyler yazmak ana bir şeyleri bırakmak telaşımla koşuyorlar yanıma, biniyorum kanatlarına geziyorum dünyalarında sizler için sizlere bir şeyler anlatmaktan öte sizlerle muhabbet ortamında olmak için. İçimdeki yazma okuma aşkı beni delicesine sevindirirken içimdeki sevinç kelimelerin kanatlarına yansıyarak inanın ki kanatlarını titreterek daha coşkun uçurmalarına vesile oluyor.

 

Çok fazla deforme olmuş hisleri süpürürken halının altına, çekmecelerin bir köşesine saklıyorum, içimdeki coşkuyu serpiyorum yerlere. Kalbim benimle gezgin bir seyyah peşindeyiz duygu ve hislerin dünyasında geziniyoruz. Daha öncesinde beni ben eden bir şeyler sadece çalışmak çalışmak iken dünya kazancı için şimdi emekliliğin gelişiyle duygu ve hisleri kazanmaya çalışıyorum. Kısacası çalışmaya devam durmak belki son nefeste bir an sonrasında ahirette çalışmanın karşılığında inşallah gerçek emeklilik Rabbim nasip eder inşallah rahmetiyle keremiyle mutlak güç kudretiyle inşallah.

 

Karanlık bir dünyam olur derken edebiyatla yazmakla okumakla şiirle meğer aydınlanacakmış hiç haberim yok iken! Alemlerin Rabbi yüce Allah bitimsiz aşk dolu hece duygu ve hislerle beni tanıştırması inanın hiç aklımda dünyam da yoktu, Rabbime şükür Rabbim içine kattı mutlu şen etti. Renkse siyah beyaz mavi kırmızı şimdi ise bin bir renk! Esen cennetten gelen meltem hafif rüzgârı ile beni mest eden duygu hisler yumağını anlatmaya inanın kelimeler bulamıyorum!

 

İmgeler, simgeler, dengeler, sevgiler, gülenler, gülümsetenlerle dolu kelimeler ne kadar çok muş haberim dahi yok iken tanıştırttı Mevla’m bin şükür.

“O içten gülüşünle, seninle tanışmadan önce sahip olduğum buzlu kalbimin buzlarını eritendir o gülüşlerin…

Tüm hayallerim sevmekle aşkla yürümekle sabırla seninle tanıştığım gün gerçekleşti.

Birbiriyle bakışmak değil, birlikte aynı yere bakabilmektir sevmek.”

Gülüşün

Buzları eriten gülüşün

Aşkla sevmek

Bakışmak aynı yere

 

Bazen inanın her şeyi anlamak için tek bir kelime yetiyor
Buz tutan ruhumuzu ısıtmak için sevmek sadece aşkla yetiyor
Bana dünyaları vermeni istemiyorum ki sevmeni istiyorum
Ben herkes değilim bunu bil aşkla sevenim sana söylüyorum
Ben senin aşkla seni seven içindeki seveninim

Seni her an düşünenim

 

Bu sözler kelimeler daha önce dünyamda yoktu tanışmak nasip olmamıştı. Bir ömrü beklenti içinde beklerken, beklemediğim devasa bir hazinenin kapısı açıldı kelimeler heceler sözler dünyası kısacası edebiyat. Gençliğimde çok ama çok devasa çılgınca okumanın karşılığı bu olsa gerek Rabbimden bana bahş edilen… Gecenin ve gündüzün Rahmet bulutları gönlüm üzerinde gezinirken her an kelim hece sözler Rahmet rahmet yağıyor, yağdırtan Rabbime şükür. Biraz sonra hayatın bir adım sonrası var mı yok mu Rabbim bilir, ben bu ana bir şeyler bırakmak için Rabbimin verdiği gayret çabayla yazmaya çalışıyorum vesselam, selamlarımla.

Mehmet Aluç.


( Bir Ömrü Beklenti İçinde Beklerken başlıklı yazı kul mehmet tarafından 11.12.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.