YAHUDİLER



Dünyanın en alçak, en aşağılık milletidir Yahudiler. Bu sözümle beni anti-semitist ilan edebilirler, etsinler. Kur’an-ı Kerim’de en çok bahsedilen kavim onar. Bundan bile kendilerine pay çıkarırlar. Yakup (a.s.) ’ın oğulları olmakla övünürler, ama ona layık hiçbir işleri yoktur. İki kıskançlığın ürünüdürler. Önce Hacer’i kıskanan Sare hatunun, sonra Yusuf’u kıskanan Yakup oğullarıdır onlar. Yusuf’u kuyuya atan onlardır. Hacer’i küçücük oğluyla diyarı gurbete gönderen soya çekmişlerdir. Yakup (a.s.) a evlat acısı çektiren onlardır. 
Babil’de fitne çıkaran onlardır. Firavun esaretine düşüp onları kurtaran Musa (a.s.) ’a ihanet eden onlardır. Tek tanrıya iman ettikten sonra puta tapmaya dönen onlardır. Gökten helva yağarken mercimek isteyen onlardır. Peygamberlerine ‘Git Tanrınla beraber savaş, biz gelmeyiz.’ diyen onlardır. Bir sürü nimete nankörlük eden onlardır. Bıldırcın etini beğenmeyip, soğan, sarımsak isteyen onlardır. 
Din adamlarını ilahlaştıran onlardır. Yasakları bin bir türlü yorumlarla delip dini tağyir eden onlardır. Peygamberlerini öldüren, Yahya (a.s.) ın başını kestikten sonra onu tekmeleyip top oynayan onlardır. Peygamberleriyle alay edip, onlara iftira atan onlardır. Allah’a isyan etmekte yarışan ve sonra lanetlenen kavim onlardır. Kendilerine va’d edilen topraklara yerleşip sonra orada azgınlık çıkaran onlardır. 
Yurtlarından çıkarılıp dünyanın dört bir yanına dağılan, gittikleri yerlerde hep fitne ve fesat peşinde koşan onlardır. Savaşlar çıkaran, savaşları körükleyen, sonra da bu savaşları ranta çeviren onlardır. Para ve güçten başka Tanrı tanımayan, her türlü hile ile paraya tahkim olan, ama aslında aranın kölesi olan onlardır. 
İlahi dine inandığını zanneden, ama aslında o ilahi dini dünyevileştiren onlardır. Gerçek bir puta tapıcıdır onlar. Her şeyi putlaştıran bir topluluktur onlar. Yaşamı putlaştırıp ona tapan, ölümden alabildiğine korkan. ‘Biz Allah’ın sevgilileriyiz deyip böbürlendikten sonra, kendilerine ‘o halde ölümü arzu edip ona kavuşmayı isteyiniz’ dendiğinde korkak bir köpek gibi köşe bucak kaçan, onlardır. 
Yalancı, sahtekar, iki yüzlü, hiçbir insani doğruları olmayan, insan haysiyetini hiçe sayan, kutsal değerleri sürekli aşağılamayı marifet isyan bir millettir onlar. Borsa spekülasyonlarıyla bütün dünya milletlerinin emeğine, alın terine el koyan, dünyanın her tarafında kargaşa, karışıklık çıkararak, kaos planları yapan ve bu karışıklıklardan rant elde eden onlardır. 
Terörü destekleyen, terör yoluyla hem örgütlere, hem de onlar vasıtasıyla zora soktukları devletlere boyun eğdirerek onların mali kaynaklarını sömüren onlardır. Gizli devlet yapılanmaları kuran, bu yapılanmalarla dünyanın istedikleri yerinde istedikleri yönetimleri kuran, değiştiren ve onlar vasıtasıyla dünyaya hükmeden onlardır. 
Modayı icat ederek, dünya milletlerinin emeğini en ucuz yoldan elde eden onlar, eğlence vasıtaları icat ederek bu yollarla istediklerini elde eden onlar. İçki, kumar ve uyuşturucuyu yayarak milletleri uyuşturan, köleleştiren onlar. Futbolu icat edip, kitleleri oyalayan, bu yolla amaçlarına kolayca ulaşan onlar. İzm’ler üretip yayarak, dünya milletlerini bu yolla iplerinde oynatan onlar. 
Sinemaya hakim olup onun vasıtasıyla her türlü yalanı yayan, yanlışlarını doğru gibi gösterip milletlerin şuur altını ele geçiren onlar. Medyaya hakim olup zulümlerini haklı gösteren onlar. 
Hasılı şeytanın imparatorluğunu kurup, dünya hakimiyetini ilan etmesine sebep olan Deccal ’ın ordusu onlar.

Ahmet Kemal

( Yahudiler başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 26.10.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.