-Kişi ve kurumlarla ilişkisi yoktur sadece hayal ürünüdür. Hiç bir canlıya zarar verilmemiştir.-

 

Yaşam Koç ile Yaşamak Hakkında Monolog Minik Röportaj

 Yaşam Koçu Olmak İstiyorum! | Yeni İş Fikirleri


-Sevgili okuyucularım bugün sizleri yaşam koçluğu yapan yaşam koç ile tanıştırarak hayat hakkında bilgiler alacağız. Sayın yaşam koç öncelikle hoş geldiniz. Bizler erkek kadın olsun kilolarımızı filolarımızı silolarımızı kafaya takarak yaşayanlar olarak bu fazlalıklardan kurtularak filolarımızı kilolarımızı silolarımızı nasıl üstümüzden atarız?

 

-Öncelikle beni konuk ettiğiniz için teşekkürler ederim. Biz açgözlü insanlar olarak hayatın verdiğini diğer insanlardan alarak, sadece bizim olmasını istediğimiz hayatın verdiği huzuru rahatlığı zenginliği alarak hatta hayatın verdiği ürünleri az parası varsa komisyoncu ya da tüccar olarak pahalıya satarak onların nefes almasını, besinlerden uzak kalarak bir deri kemik kalmasını isterken, böylesi zayıflamalardan, zayıflama ürünlerinden uzak kalarak uzak durun diyeceğim!  Zaten günlük besinleri ürünleri alamadığımız ulaşamadığımızdan dolayı zaten zayıflıyoruz ve birkaç ay sonra tamamen zayıflayacağımızdan, cebimizde kalan üç beş lirayı da zorla alarak alacaklarından dolayı artık bunu düşünmeye gerek kalmayacaktır. Bunu inanarak söylüyorum ve birkaç ay sonra bunun etkisini göreceksiniz zaten. Zaten duygusal olarak açız, birbirimizi sevmekten uzağız, içimizde kendimize ait içsel yolculuk yapmayarak bunu farkta etmiyoruz, sadece istiyoruz benim olsun, fazla istemekte zaten kilo yaparak öküzler kategorisinde, bir numara yapan açgözlülerin yaptıklarıyla, zaten kilo vereceksiniz, bununla beraber zayıflama alanında ürünleri olan şirketler, iflas etmenin kapısını açarak kapılarına yakında kilit vuracaklar…

 

-Bu değerli açıklamalarınız bizlere ışık tuttu ilginç ve yerinde bir tespitti. Bu tespitlerinizin neticesinde Sayın Yaşam koç, ruhsal olarak tekâmül (olgunlaşma) tahammül, yolculuğumuz nasıl olmalıdır?

 

-Efendim insan bir meyve olmasa da olgunlaşan bir varlıktır. Bu olgunlaşmada acıların çocuğu olarak, sancıların kucağında sallanarak, eziyet ve cefanın ocağında yanarak bu yanmalarımız bize tecrübe olarak dönünce maalesef olgunlaşarak tahammül cefa ve eziyetin ocağında yeterince yansak ta yandığımızı anında unutarak, mademki yandım en iyisi benimdir başkaları en iyisini yaşamadım beni hakkımdır diyerek, elinde var olan maddi imkânı ile ezerken çoğumuz olgunlaşırken fabrika ayarlarını bozarak yaşamayı seçiyor! Yanmakla farkındalığa ulaşması gereken farkındalığıyla farkı bir şeyler yaparak veya diğer acı çeken yanan ezilenlerle bir araya gelerek, bir fabrika ya da komisyoncu dükkânı açsalar belki bir nebze olarak yarayı saracaklar, lakin sistemin mi diyelim sitem açıklarını bulanlar mı diyelim, şehirde takım elbise kravat giymiş eşkıyalar mı diyelim buna izin vermeyecektir. Haliyle yer altına inerek bunu yer altında farklı yollar deneyerek güçlenerek olgunlaşması tahammül etmesini öğrenerek farklı haliyle yeryüzüne çıkmalı. Benim yaşam koçluğumda “istersen” gelirsen” yetersen” “gülümsersen” metotları notaları kotaları anekdotlarıyla gelişimi ile gelişme alanında geniş bir yelpaze ile serinleten metotlarıma ulaşacaksınız. En önemlisi benlik dediğimiz bilinçaltı, üstü, küstü, büstünü kapsamlı bir çalışmayla güçlendirerek ben değil, biz yapabiliriz.

-Teşekkürler ederim Yaşam Koç az ara verelim bunları bir düşünelim ondan sonra devam ederiz.

Mehmet Aluç


( Yaşam Koç İle Yaşamak Hakkında Monolog Minik Röportaj başlıklı yazı kul mehmet tarafından 23.04.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.