“Medeniyetler Projesi” (daha açık ifade ile Büyük İsrail Projesi) eş başkanı Recep Tayip Erdoğan İspanyaya yapmış olduğu en son ziyaret esnasında bir fuar sergisi açılmış. İspanyanın Başkenti Madrid’de bu fuarı gezen gazetecilerin bizlere aktarmış oldukları bir haber çok ilgi çekici idi.

Fuara yerleştirilen bir heykel çok ilgi çekici ve bi o kadarda dinler arası diyalog denilen projenin iç yüzünü çok açık şekilde ortaya koyuyor.

Bu heykelden kısaca bahsedecek olursak;

Namaz kılan bir Müslüman secde eder pozisyonunda, alnını koyduğu yerin hemen yanında İncil yer almakta. Bu Müslüman’ın üstünde dua etmekte olan bir Hıristiyan, onun elinde tesbih ve kolunun altında Tevrat yer almakta. Hıristiyan’ın omuzlarında ayakta duran bir Musevi ve çok ilgi çekici ki onun elinde de Kur’an-ı Kerîm bulunmakta.

Bu heykelin hemen arkasında makineli bir silah ve bu silahın ucunda yedi kollu şamdan. Heykelin ismine ise “Cennete Giden Merdiven” konulmuş.

Fuarda sergilenen bu hakaret dolu tablo Başbakanımızın şu cümleleri kullandığı anda olmakta. “…birleşmiş milletler genel sekreterinin himayesinde ispanya ile birlikte başlattığımız medeniyetler ittifakı girişiminin anlamlı kilometre taşlarından birine daha ulaşmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz.”

Sizler bu manzarayı gözünüzde canlandırın. Anlatılmak istenilen sizce ne olabilir. Hem de Medeniyetler İttifakı Projesi ya da Dinler Arası Diyalog denilen Vatikan merkezli planın eş başkanlarının birlikte yaptıkları toplantı esnasında yaşanmakta.

İncil’e secde ettirilmiş ve tahrif olmuş iki dinin mensubunu sırtında taşıyan bir Müslüman! Buradan nasıl bir yorum yaparsınız?

Hıristiyan’ın elinde Tevrat ve omuzlarında bir Musevi! Yorum…

Musevi’nin elinde ise Kur’an!

Sizlere sorarım dostlar, kardeşlerim, ağabeylerim, ihvanlar… hacılar, hocalar, siz hâlâ bozulmuş olan dinlere mensup olan milletlerin ayağının altında ezilmeye devam mı edeceksiniz yoksa Hak din olan İslam’ı yaşadığımız şu köhne düzenin içinden güneş gibi doğmasına vesile olmak için mücadele mi edeceksiniz?

Heykelde anlatılan çok açık ve net. Ben kendi yorumumu bir sonraki yazılarımda ekleyeceğim ama sizlerden de şunu istemekteyim, bir Müslüman olarak düşünün, yönetmek mi yönetilmek mi istersiniz?
( Dinler Arası Diyalog başlıklı yazı onur-alp-dem tarafından 10.03.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.