Lanet edesim var herşeye. Dosta, düşmana, aşka, sevgiye... Herşeye,herkese isyanım var. Hangi hayattan bahsediyoruz ? hangi aşktan, hangi sevgiliden ? Herşey yalan kardeşim. Herkes yalan. Soyutladım kendimi aşktan. Zaten ne kaldı ki gidenlerden geri kalan... ?

giden gitti. Acısı bana kaldı her seferinde. Dönüp arkasına bakmadı giden. Bende gitme demedim kimseye,dön demedim. Ardından el salladım sessizce...

Gidene "Dur" demek yakışmaz bana. Vermiş zaten kararını engellemek boşa. Yolun açık olsun kardeşim uğurlar ola. Ama yine arada bir de olsa beni hatırla.

Çok sevmemiş olabilirsin. Hatta belkide hiç. Ama yinede benim seni 'bir zamanlar' çok sevdiğimi unutma. Geçirdiğimiz zamanların hatrına arada bir de olsa beni hatırla.

Sakın üzülme kardeşim. Üzme tatlı canını. Sende biliyorsun, zordur hayatın imtihanı.

Fark ettin mi bak, kardeşim diyorum sana aşkım değil. Hiçbir farkın kalmadıki zaten gidenlerden. Hiçbir özelliğin yok yani diğerlerinden.

Bu yazdıklarımı boşver kardeşim unut gitsin. Ama yinede Arada bir de olsa "beni hatırla"


Ö.ÖZ
( Arada Bir De Olsa Beni Hatırla başlıklı yazı ozge-oz tarafından 5.03.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.