Sabah uyandığımda okulun ilk günüydü.Artık lise üçe geçmiştim, büyümüştüm,tabiî ki bana göre.belki ailemde büyüdüğümü anlar ve gene beklide beni büyüttükleri cam fanusun içerisinden çıkarırlardı. Babam Aslında bir türk.Yıllar önce annemle birlikte Türkiye` ye gelmişler. Annem ve babam lisede tanışmışlar.Birbirlerini deli gibi sevmişleri .
Onların aşkı çok büyük bir aşk.Neyse;babam İngiltere` nin önde gelen
iş adamlarından biri.Abimi de gelecekte onun yerine geçmesi için yetiştiriyor.Benim onun yerine geçmek istemediğimi biliyor.
Abim üniversite son sınıfta ve işletme okuyor.Onun yereinde olmak
İstemezdim.Çünkü`; bu çok sıkıcıbir iş.Zaten abimide anlamıyorum;bu işi
Neden bu kadar çok seviyor.
Yatağımdan kalktım ve Kaan` a güzel görünmek için üzerime elbiseleri denemeye başladım.Sonunda siyah, çok sade bir tşört ,üzerine ise kot bir bolera ve alt olarak kot gibi görünen ,diz üstü bir etek giydim.Saçlarımı ise
Onun sevdiği gibi permalleştirdim.
Kaan benim erkek arkadaşım.Ben ona karşı pek bir şey hissetmiyorum ama o beni seviyor

devamı yarın
( Beni Hayata Bağla 2 başlıklı yazı melodi-canci tarafından 17.01.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.