Hayal dediğimiz olay senle yaşadığımızdır. Ancak biz biliriz onu. Anlatsak ta anlamaz dinleyen okuyan. Ey sevgili öyle derin sevdim ki seni öyle deli, geldiğim bu yaşta görmedim kimseden, duymadım kimseden böylesi sevgiyi. Sen çok özel oldun kıyamadığım, kıymetlim canım. Yârim erim, erkeğim, adam gibi adam oldun karşımda hep dik her daim doğru, sağlam güvenli. Bulunmaz senin gibi biri. Seninle kavuşmak bile hayal olamaz sevgili. Ruhlarımız sevişti ve ve bizi yakıp kavuran bir aşk kaldı geriye. Öyle bir aşk ki ayakta dimdik asil bir duruş sergiledi.
Biz rabbimiz izni ile gerçek bir aşkı yakaladık seninle kimseler bilmeselde. Biz biliriz birlikte.
Düşün bir çekirdekten koca bir ağaç büyür meyve verir. Ve insanlar onun yemişini yer tat alır. Gölgesinde serinler. Öylesi tat ki o bir çekirdekten çıkar tüm lezzetler. İşte bizde böylesi aşktan öylesi yoğun duygular zincirini çıkardık. Her şeyi herkesi kıskandıracak kadar büyük bir aşk bizimkisi ey sevgilim.
Aşık olmakla en büyük fedakarlığı yaptık aşk adına
koştukça uzaklaşacağız aşktan yeni aşklara kavuşmak istemiyorum sana asla..öyle büyüdün ki bende tenim sende kaldı, ruhum bir ıssız orman yalnızlık sardı,ağladıkça hasrete kavuşmak daha acı zevk aldı.
İstemiyorum vuslatı seninle ey sevgili. Yazamam ki bir daha bu aşkı sen varken yanımda.
Senin sayfanda gezinmek gizlice daha güzel. Üstelikte demeyeceksin bana(( hadi yat aşkım bebişim uykun var bak kendine bak sağlığına dikkat et iyi uyu sen bana lazımsın kıyamıyorum sana benim yüzümden uykusuz kalmana )) sabahlara kadar oturacağım her aklıma geldiğinde, ağlamaya başladığımda yazacağım seni sayfalar dolusu şimdi yaptığım ve ömrümce yapacağım gibi. Senden habersiz düşünmek seni. Dolu kalmak seninle.
Unutulmuşluğunu hissederken sen. Ben sabah olmadan yine rüyalarımda seninle sevişeceğim hoyratça. ve asla haram olmayacaksın bana benden başka sen bile bilmeyeceksin bende saklandığını. . Anacağım seni kendimle canın yanmayacak sevin işte. Seni üzmeyeceğim. Üzdükçe seni ağlamayacağım istediğim kadar kusacağım her derdimi, çilemi. Sevmezsin bilirim ağlayanı gülen bir kadın var düşlerinde, neşeli sevimli cilveli. Oysaki hayallerimde aşkı sınırsız deli yaşamak vardı. Aşk canım yaktı serseri etti beni. Sensiz daha iyi hissediyorum kendimi ey sevgili.
Güneş doğarken seninle başlayacağım konuşmaya telefonlarda baş ağrısı yapmayacak sana da bana da daha özgür konuşacağım seninle anla sevgili işine bile gideceksin ama hep yanında olacağım haberin bile olmayacak. Seni gözleyeceğim ruhun nasılsa bende kaldı giderken bende sende bıraktım her şeyimi. Seninle kahvaltı yapacağım çoğu sabahlar. Bir türlü öğrenemedin çayı yudumlayıp bölmeyi bense bölüpte içeceğim seninle. Şeker koyarım ben sense şekersiz içersin anla ey sevgili sensiz daha mutluyum ben. Karşında sigara içeceğim utanmadan seni kızdırmadan, sen olsan yapamam ki. Başlayacaksın hemen(( sigaranın içinde 4000 zehir var zıkkım iç demeye))söyle sevgili haksızmıyım ne kadar çok sebebim var değilmi ayrılmaya seninle. Dışarı yalnız çıkacağım peşimde gezmek zorunda kıskanmak zorunda kalmayacaksın beni, sende kafanı dinç tutacaksın bilirim ben aksiyimdir. Seni hep sinirlendiririm. Benimle dolu olman için yaptığımı bilmeyeceksin. oh sevgili rahatım anala beni sensiz mutluyum tüm gün hasretliğini çektiğim seni özlerken geldiğin anda ifadesizliğimden rahatsız olmayacaksın. Veremiyorum ki sevgimi saklamışım içimde hep sunmak utanmak ayıp geliyor nedense. İşte böyle sevgili. Artık uykum geldi saat sabahın körü söylemeyim kazara okursan hissedersen kızarsın gene şekerin yükselir ne yaparım sonra ben. Yanında değilim sarmalayamam ki. Ağlarım sadece. Maskeleri çıkardım seninle ağır geldi düzlüğüm tenine sesine beklediğin o büyük aşka eskisi gibi istersin beni aşk serseri etti bende bilmedim ki ey sevgili kendimi. Hadi git yolun açık olsun. Dua et bana. Başka aşklara meydan vermem nasılsa gözün arkada kalmasın heyyyy unutma seni çok sevdim. bir çocuk gibi, oyuncağı kaybolmuş velet gibi..yolda kalmış zavallı gibi, sevgili unut- unut ki beni rahatça maskesiz yaşayabileyim seni. Yanaklarımdan damla- damla süzülen yaşlar kavrulan yüreğime su serpsin yangınım dinsin.
söz sevgili ellerim şen olacak duada haykıracağım daima giderken bıraktığın her işveni sen diye satacağım bedava diye haykıracağım.ve bil ki dilimi hiç kullanmayacağım derin nefes de almayacağım.ah da demeyeceğim merak etme seni hep dinleyeceğim..
Sessiz yalvarışlara şahit olacak güneş, sessiz dinleyişlere gebe kalacak dünya çatlayacak hırsından öyle bir durulacağım ki. Öyle bir dinleyeceğim ki seni ben bile tanımayacağım kendimi.
Ya deli ya veli olacağım tek bildiğim. Ellerim açılacak rabbe ya ölüm gelecek ani ya kavuşacağım bilmiyorum beklide bu satırları okurken sen- sen diye aşkı bulacağım.
( Aşkım Sen Yokken Sana Aşık Oldum başlıklı yazı Deniz KESTİM tarafından 4.01.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.