Bugün mutluluk hayalleri kuruyorum. her şey güllük gülistanlık, keyif versin istiyorum, sanki cennet müjdesi almış gibi... Kısa süre sonra öleceğimi hatırlıyor ve Ürgüp balonları gibi uçarken birden yere çakılıyorum. Sonra bakıyorum dışıma, yaşama ve paylaşıma; eğer ben Müslüman gibi yaşayacaksam yalan-yanlış gördüklerimi uygulamak bana uymaz, diyorum. Her yanımı yalnızlık ve acı kaplıyor o an. Anlıyorum ki, bu dünyadan keyif alıp yaşamak bana acı veriyor. Mutluluk sadece Allah'ı hissettiğim özel anlara saklanıyor... Eğer benim gibi düşünen ve derdi bu olan varsa çevremde, anlıyorum ki tercih yapmalıyım, ya dünya insanı gibi yaşayacağım, ya da kalbimde Allah'tan başka bir şeyi almayan saffet kalple yaşayacağım. Eğer ikinci şıkkı seçersem bana bakan diyecek ki, yalnızlık içinde ve acıyla yaşıyor ve acıyarak da... Ama bilmeyecek ki, ben hangi çokluğun ve sonsuz mutluluğun içindeyim, bambaşka bir alemdeyim!!!

Hani diyorum, her güne her ana sığan acıya-terörmüş, depremmiş, yangınmış... hepsi kahredici sahneler olan, duymasam olmaz mı? Hani zalime dur demeyi ben söylerim ama sınav var sonuçta, o yine zalim olacaktır. Hani bu görüntüye de bakmadan, etkilenmeden de olmuyor ki... Sonuçta bende insanım, görünce üzülüyor ve ağlıyorum.

Cumartesi gecesi terörü lanetlemekten başka bir şey elimden de gelmiyor...Niceleri konuşuluyor ama konuşmakta çare olmuyor.... hani diyorum ki, gelin benim alemime, Allahın sevdiği dostlarına karışıp, birlikte uçalım... Uçalım mı?

Saffet Kuramaz
( Bir Karalama Mutluluk Düşledim... başlıklı yazı safdeha tarafından 12.12.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.