İçinden çıkılmıyor ben neyim simm..

Düş yakamdan hayat geç kalıyorum sana….bir simite açlık besliyorum .yolum uzun ölmedeyim… bana duvar ören ölsün düşlerimde.. hayata viran pencere açtım rüzgar es geçti…sızlanmayın düşünceler her yaprak düşer .çıglıklar yormasın sizi artık ismim var.


Al beni sil baştan sev….

Hadi tut elimi kalk,bizi kenara bırak sarıl ben sizlige…bir ölümlük aşk…uzat bedenini sarıl kefenime ..mührüm sende saklı şalına gizle(n)me çizdigin her resimde ezildim..nereye kadar aşkk ..rüzgara bırakma canını al,gün geçtikçe aşk oluyor yakıyorsun….dur

Sen üstüne alınma..simm

Heyy bagrıma sapladıgın agları, toplama her çektigin ben im ..yıkma kumdan kalemi, gemiye sürdügün her can ben im…. yakma canımı, her gözü yaşlı bulut ben im..silme ismimi, yanında yazılan her isim ben im… kesme filizi,her sürgün veren ben im..

Ve ahhh…………

Adın adıma düştü ..tek kişilik masada ben den öteye kuruldun..olmuyor simm olmuyor sana ten boyu dokunulmuyor ..çitlembik anla beni sensiz ölünmüyor..üç günlükmüş hasret simm üç günlük az bekle..viran kentin hayalleri yıkık olur simm ..

Bir beyaz lekeymiş aşk simm

canımız yanmalı simmm hak cehennem denizi akıttım degmedi . Çok sıcak çitlembik içime seni üflermisin…beni düş senden …biz sagdan başladık…sonra kaybolduk..ekim düşlerimiz var daha haziranda kurdugumuz..bitmedi..


ölüm begenmez seni simmm

kendi masalımızı kendimiz biçdik..kırmızı şapkalı kız aşık olmuş pinokyoya..topla eteklerini kaderde var ölmek simm .gece yanagına bi yaş düştü izsizce benden….simmmm diri diri aşka gömüldüm..fatihalar el açtı papatyalar kıldı namazımızı…güll dedim hadi çık

geleceksen gidecek var sana….

araya yıllar girdi ..simm ..sen düştün o filiz verdi..aşk sustu Yusuf sen konuş.nikahın düş(tü)..
son arzumsun susma degmemek için aşka susuyorsun..taş kesildi(m)n..aglama simm o sende gizli .yollarını nefes nefes çekip yılların dibine vurdum …vurgunum



Biliyorum sen dirileri sevmezsin o yüzden önce öldüm.

Andolsun ölünce güzelsin..simmm
( Andolsun Ölünce Güzelsin..simmm başlıklı yazı Kuşdili tarafından 10/17/2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.