Mektup

Sıfır3/Sıfır1/İkibin13
Alacakaranlık
İsveç



Merhaba

Nasılsın diye sormuşsun ………..

Uykusuzum…. Göz kapaklarım bir hamal kadar yorgun, gözlerim kan çanağı ama uyuyamıyorum. Seslenişlerin tırmalıyor kulaklarımı sanki binlerce marti cığlıklar atıyor beynimin içinde uyumak istiyorum uyuyup huzur bulmak olmuyor…Yani uyuyamıyorum yokluğunda.

Yalnızım…. Yanlıs bir diyara göç etmiş göçmen bir kuş gibi yalnızım. Kocaman bir boşluk var içimde, sanki bir seyleri alıp götürmüşler içimden izi kalmış ama yenisini koyamamışlar yerine. İnan bana bende en az sen kadar kimsesizim senden uzakta.Yani yalnızım yokluğunda….

Korkuyorum….Annesini yitirmiş bir yavru kuş gibi korku dolu gözlerle bakıyorum hayata. Kaçıyorum bana uzanan her elden ve korkudan titriyorum bazen. Karabasanlar çöküyor göğsümün sol yanına bağırmak istiyorum sesimi duyurmak istiyorum sana ama olmuyor sesim kısılıyor nefesim kesiliyor. Yani korkuyorum yokluğunda…

Üşüyorum… Lapa lapa hasret yagıyor içime ve ben sensiz çırılçıplağım üşüyorum. Kuru bir ayaz var içimde bir tek nefesin ısıtabilir beni bu ayazda nefesine muhtacım ama sen çok uzaktasın donuyorum. Ellerimi ceplerime sokmak istiyorum ellerim buz kesmiş parmaklarım katılaşmış ceplerimi bulamıyorum ellerim donuyor ellerin lazim ellerime lanet olsun yoksun. Yani üşüyorum yokluğunda.

Özlüyorum… Yemiyor içmiyor ama özlüyorum günde her öğün her saniye nefes alır gibi özlüyorum. Özlemek zor zanaatmış bunu senden sonra anladım. Koca bir yumruk gibi çöküyor boğazına yutkunamıyorsun sadece özlüyorsun canın yanıyor küfredesin geliyor içinden, biliyorum istemezsin önceden beri küfretmemi etmiyorum zaten edemiyorum susuyorum. Yani özlüyorum yokluğunda…

Seviyorum… En az varlığında sevdiğim kadar seviyorum seni yokluğunda da. Sen aldırma gidişime seni sevmediğimden ya da seni görmek istemeyişimden değildi gidişim. Nasil üzdüyse seni gidişim sana söz seni mutluluktan çılgına çevirecek bir gün gelişim. Sen yeter ki bekle beni kesme umudunu benden ve ben ılık bir rüzgar gibi estiğimde sana yüzünü bana doğru çevir olur mu Rüzgar Gülü.. Yani yokluğunda da seviyorum seni…..Bekle beni Rüzgar Gülü….
( Mektup başlıklı yazı istanbullu tarafından 5.01.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.