1 Heybemdeki Tilkinin Geyikleri ---- 3 ----



ŞAHSIMA AİT YIL SONU İTİBARİYLE  BLANÇOMDUR

A-) AKTİFLER :


1* Kasa Hesabı = SIFIR
2*Bankalar Hesabı = SIFIR
3*Emtia Hesabı = SIFIR
4*Demirbaş Hesasbı = EŞİM VE ÜÇ EVLADIM
5*Alacak Hesabı = MANEN TONLARCA

B-)PASİFLER :

1* Sermaye Hesabı = ÖMRÜM VE İCRAATLARIM
2* Borçlar Hesabı = CANIM
3* Ödenecek Vergiler
Hesabı = MAHŞERDE
4*Kâr HEsabı = TORUNUM ECE

 

*****  " Dolmuşta arka taraftakinin omzumu dürterek " Bir kişi yolla !" demesi yok mu !!! Deli olurum.. Para benim olsa katlanacağım da; ya para transferinde aracı kurum gibi kullanılmak yok mu;hemde dürtülerek !!!! Üstüne üstlük elimde kalan kir cabası !!!! 


****" Para el kiridir !!"... Kulak asmayınız bu lafa... Siz hiç paraları sayıp ta elini yıkayan gördünüz mü ?Üstüne üstlük dudaklarının arasında iki parmağını şevkle nasılda ıslatırlar !!!!


***** Beni muayene ve ameliyat eden cerrahıma; dün kardeşimde muayene olmuş !!! Dayanamadım, açtım telefonu sitem ettim doktora !!! Ulan adam takmış kafaya ; bu gidişle sülalemdeki erkekleri sıraya dizecek galiba.. Elinde parmak hazır kıta !!! Allah sonumuzu hayrede !!! 


****** Doktorumun ve anestezi uzmanının ameliyat boyunca konuşmalarına kulak misafiri oldum.Bir ara cep telefonu operatörünü değiştirerek başka operatöre taşıdığını söyleyince , dayanamadım ve " Ya doktorum ; nereye geçersen geçte; ben operatörümün kapsama alanında kalmak istiyorum. Bana alan değiştirtme sakın !! " demekten alıkoyamadım kendimi !! Ben can derdindeyim adam mal derdinde ya !!!! 


***** Yüzüde, ortamı da soğuk ameliyathanenin..Lokal anestezi;yok belden aşağısı; perde çekilince önüme çoğu şeyde görülmez oldu..Anestezi doktoru başımda; konuşuyoruz .. Heyecan,korku,telaş,evham had safhada.. Bir hayli zaman geçince sıkıldım ve " Ya nerede kaldı doktor ? Çağırın gelsin da !!" deyince perdenin arkasından bir ses :" Delikanlı buradayım ya ne zamandır. Nerede ise yarısı bitti " demez mi !!! " Ya madem geldin,neden selam vermedin ? " diye yanıt verince " Abi ben seni görmedim ki .Yoksa tabi ki selam verirdim ".. Doktora bak sen ya; adam benimle değil, operasyon mahalli ile ilgileniyor !! Yıllar sonra ilk defa benden ziyade organımla ilgilenen bir çıktı ya !!!!!! 




***** Bir kasap
elinde bilevli bıçak,
bir doktor
elinde neşteri
ve makası ile
terzi.
bir jandarma eri
hazır elinde süngüsü ...
ve çan seslerinde
davar,koyun sürüsü..!!!!
can derdinde insan
ve ötede beride
suçlusu,serserisi
delirmişler,deliler
dikiyor deli gömleğini
terzisi !!!
ah vah 
hay gidinin sürüleri !!!

 

 

*****  (((((Satılık hayallerim var.. İlanen duyurulur !!! (kkoç)))))) Dün vermiştim bu ilânı.. Şu ana kadar alıcı çıkmadı hiç... Sizlerde anladınız galiba hayallerimin beş para etmediğini !!!! Olsun be !!! Avuntu benimki işte !!! 


***** Su Bayiine verdiğim sipariş dağıtıcı tarafından getirilip ,kolileri içeriye bıraktığında " Delikanlı !! Patronuna söyle ölmüşlerinin ruhuna gitsin !!!" diyerek, beş kuruş vermeden kapıyı üstüne kapattım.. Öylesine şaşkınca dondu kaldı garibim.. Hala kapıda mıdır,yoksa patronu işten kovmuş mudur bilmiyorum !! 


***** Su getirene " Ölmüşlerinin ruhuna gitsin !!; yemek yerken " Rahmetli bunu çok severdi.. Canına değsin !! " deriz hep !!! Su içiyor ruhlar ; rahmetliler sevdikleri yemekler olunca soframızda misafirler !!!

( Heybemdeki Tilkinin Geyikleri ---- 3 ---- başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 28.12.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.