1 Yaşam Heybemde Birikenler --6---

 

***** Kişiye iyilik yaptığınızda , hikmeti kendinize mal edip böbürlenmek yerine ; sizi bu olaya vesile kılan kaderinize şükredip mütevazi olunuz !!!

 


                         **** baştan bu yana
                                  özgeçmişim kısaca
                                   ve altta esamem
                                   ötelerde bir yerde çaresiz
                                   boynu bükük yasemen !!


***** İster ver, ister verme be hayat istediklerimi !!! Ne küser ne de vazgeçerim yaşamaktan !!!(kkoç)


**** Bir bahane namlu ucunda
        tetiğin çekip sonlandıracağında
       yaşım....
veda da belki de
son lokma aşım
ve 
emsalsiz aşkım !!!!!!


***** " Seni çok seviyorum"
Diyen biri varken:
Hadi bırak ta git
Delikanlıysan !!!


***** İstediklerimi vermedin diye ağzını burnunumu kırayım yani hayat !!!! 


**** Yaşanmamışlıklara merakla açılırken
beklenilir pencerede;
içeride 
hatıralar fokurdamaktadır
oysa tencerede !!!


***** Satılık hayallerim var.. İlanen duyurulur !!! 


**** bir köşe başında
veya camii avlusunda 
toplanır baş göz sadakaları
açılan mendiller de !!


***** Ağlıyordu kız;kuytu bir yerde..Yanına yaklaşan babacan adamın " neden ağlıyorsun evladım? " sorusuna," sevgilimden ayrıldım " cevabını verince;ihtiyar şaşkınlık ve merakla oturdu yanına .. Henüz çiçeği burnunda 16 yaşında ve ayrıldığı altıncı sevgilisi idi..Bu ne büyük sevgili enflasyonu diye güldü içinden.."Kızım üzülme o kadar bak kaçıncı bu maşallah; yine bulursun" diye teselli etmeye kalkınca; kız " Ama hemen bulmam lazım .. Arkadaşlarımın hepsininin sevgilisi var. Utanıyorum!!! " diye cevap vermez mi !!!! Hayret be !! " Biz çocukluğumuzda evcilik oynarken bile işi bu kadar basite indirmemiştik!!" diyerek , uzaklaştı zavallı kızın yanından :)))


***** Kişinin mayası bozuk ise ; iyilikler tutmaz !!! (


***** Evcilik oynadığımızda çocukken; eşim rolunu hep aynı kız oynardı. Mahalledeki hiç bir kız o rolu üstlenmez ,bende kabul etmezdim. Tek eşlilik o zamanlardan kalan en ulvi değerimizdi !!! Ya şimdiki evcilik yaşını geçmiş gençlerimizdeki oyunculuklar !!!!! 


***** Senden gayri kimse giremedi yıllardır; ne gönlüme ne de koynuma !!!! Ne kilit vurulmuş be, kurban olduğum !!!


***** " İlişki Durumum= Fazla sevgilisi olupta vermeyenin..... !!! " diye yazmış birisi tünelinde !!! Bu nasıl iş ya ??? Adamı resmen kadın tacirliğine davet ediyor be !!! 


***** Her inşaatın , yol, doğal gaz,saski çalışmalarının hemen yanında bir levha :" Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz !!! ".. Ne kadar nazik bir şekil ... Verdiği rahatsızlığın farkında en azından.. Ama ne olur ikide bir aynı yerleri açıp kapatmasanız !!!!


***** Biri geliyor, biri gidiyor Belediye Başkan aday adaylarının !! Güzel insanlar hepsi ..Onca broşür,afiş ve malum ziyaretler !! Üzülüyorum bu israfa,zaman kaybına şahsım adına.. İçlerinden birer zat seçilecek mensup oldukları partiden... Kaderleri otoritenin ağzından dökülecek !!! Şu diyecek veya diyecekler.. Bizde seçeceğiz !!! Geçip gidecek, devran dönecek işte !!! .


***** Hayati değer taşıyan konularda ; umutlarınızı birilerinin vaadlerine bağlamışsanız,hüsran kapınızda nöbet tutacaktır !!!


***** Hep taşımaya takıntılı kalmaktansa sorunlara ve kişilere ; terk etme yetinizi kullanmayı denemelisiniz !!! 


***** Bir konu hakkında kafanız çok karışık ise; gidin bir "Kendin pişir,kendin ye " resturanta ;yapın karışık bir ızgara !!!


***** Zaman zaman kendinizle dalga geçmesini becerirseniz; başkalarının alaylarına gülüp geçersiniz !!

 

***** Geçenlerde bir sözümün altına (alıntı )ibaresini ile meşhur bir yazarın ismini koydum. Kısa sürede onlarca beğeni aldı. Bana ait aynı yazıyı adımla yayınladığımda ise 3 beğeni aldı. Beğeni butonu yazılana değil,yazarın adına kullanılmak için demek ki !!! 


***** Olsun o kadarı yeter ... Çayı da içerim, madem öyle seni de sever ve yoluma da giderim !! Kıracak değilim ya !!! 

( Yaşam Heybemde Birikenler --6--- başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 2.12.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.