SEVGİLİ’YE MEKTUP
Canımda ki En Güzel Cennetin Gülleri Bile Kıskandıran zarafetin Sahibi Sen Deniz yıldızım.
Yine sana sesleniyorum. Çayımı yudumlarken içimde senin hasretini karakalem gibi yazıyorum. Canım bebeğim Seni sevmek her şeyin üstünde. Güzelliklerimi sende yasamağı candan istiyorum.  Bir yürekte iki ayrı beden var.
 
Her ne kadar ayrı şehirlerde de olsa bedenlerimiz biz aynı havayı soluyoruz. Biliyorum sen bendesin ben ise sendeyim. Ayrı kentlerin ayrı saatlerinde doğan günesin aynı ışığında biliyoruz sevdamızı.
 
Sen diye denizyıldızım diye başlıyor tüm cümlelerim. Gülümsediğim an bil ki sen varsın aklımın tüm hücrelerinde. Sararmış hüzünlerime senin umutlarınla yasam suyu verip senin ismini verdiğim çiçekler yetiştiriyorum sevda çöllerinde.
Artık yarınlarım daha da umutlu. Çünkü hayatımda sen varsın, Bitemem. Adını binlerce çiçek yapraklarına yazmaktan yorulmayacağım ve her gece sana dua etmekten vazgeçeceğim bir sevda bu.
 
Seni seviyorum diyebilmek seni özledim diyebilmek ne güzel... Belki de hayat seni karsıma çıkardı. Acıların hep benim olsun. Bırak sırtındaki acılara ait yükleri. Ben taşıyayım. Hadi sen gülümse. Sen gülümsedikçe sırtımdaki acıların izlerini kapansın.
 
Sen geceyi kaplayan hüznü benim yüreğime ver. Sen gözlerinin içinde yasama sevinciyle parla hadi yıldızlara nispet edercesine. Sen parladıkça ensemdeki karanlığı seninle unutayım...
Nereye baksam sana dair bireyler bulmak. Çıkılmaz denilen ölüm girdaplarında sana sığanayım.
 
Seni sevmekten öte senin nefesinle öleyim. Canımın İçi... Yüreğimdeki en güzel sevgilerin sahibi. Sahillere vuran her gemide sana mutlulukları verecekler. Çıplak ayaklarını üşüten dalgalarda umut dolu yarınları hediye edecekler.
 
Sen hayattaki en güzel mutluluklara layıksın. Ben fakirdim seninle senin sevginle zenginleştim. Ben umutsuzdum senin güzel gözlerindeki yasama sevinciyle yarınlara ümitle bakıyor gözlerim.
 
Seninle nefesim daha bir coşkulu. Şelale olmuş sana olan duygularım. Taştıkça kalbimden sana koşuyor tüm cümlelerim. Senden vazgeçmek mi?  asla benim nefessiz yasamamı istiyorsun herhalde.
 
İnsan nefessiz yasayabilir mi Canımın İçi? Gecelerimdeki yıldızları al. Gündüzümdeki ışığımı al ey Yalnızlık. Ben sevdiğimin gözlerinde gecenin karanlığını unuturum. Gündüz ise onun yüreğindeki sevgilerinde ısınırım Yorgun düşen ayaklarım sana koşmak istiyor...
 
Hayallerimdeki sevgim seninle mutlu oluyor... Sevmek en güzelini seni sende sevmek. Kalbimi al hadi... Sende kalsın bir ömür boyu. Sende biliyorsam eğer kalbimi ne mutlu bana. Mühürledim sevgini kalbime.
 
Zincirledim yalnızlıkları şehrin tüm sokaklarına Ve senden sonra tüm hüzünleri bu şehrin soğuk mezarına gömdüm. Seni severken ben mutlulukları hep sende bildim.
 
İsmini hep kalbime çizdim. Seni sevdim kendi canım gibi. İki ayrı bedende " tek  sevda Denizyıldızım. Bu sevda ölümsüz adına şiirler şarkılar yazılan bir efsane olsun. Şuanda denizyıldızım uyuyor ben sevdamızı satırlara döküyorum.
 
Bir yandan denizin dalga sesinde sevda müziğini dinliyorum. Gece kuşları eşlik ediyor bana, yazma ilhamı veriyor. Gül kokan gecemde senin ten kokunu alıyorum denizyıldızım gecemi seninle sensiz yaşıyorum. Mutlulukların en güzeli seni sevmek sıcaklığını  uzaktan hissederek Yaşamak.
 
Gece rüyalarımda gündüz halimde attığım adımda yediğim bir lokma ekmek yemekte sen varsın canımın içi deniz gözlüm. Senin adına yazacağım Şarkıları güzel şiirlerin  Her satırında seni anlatacağım her kelimesine nakış gibi sana olan sevdamı işleyeceğim. Seni çok seviyorum deniz gözlüm denizyıldızım dünya çiçeğim cennet gülüm .
      
        GÜLŞEN Sarıoğlu 30.8.2012 saat 14
 
 
( Sevgiliye Mektup başlıklı yazı gülüm35 tarafından 24.11.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.