*****Yıllardır seninleyim ya , kocaman bir SEN yarattın yüreğimde , nefes alış verişlerimde !!! KURBAN olurum sana KURBAN !!!!! Bu gün arefe ya; hatırlatmak istedim işte ‘!!!!


***** Sayısal loto çekiliş sonrası oynadığım kupona makinanın " Üzgünüz.. İkramiye çıkmamıştır !!" uyarısını ekranda görünce sinir krizi tutuyor beni..Ne kadar güzel teselli şekli ... Resmen dalga geçiyor senelerdir ya !!


***** Bilmece ,bildirmece: meydanlarda nutuklar atmaca,vaadlerle coşturmaca !!!; Seçim sonrası milleti peşinden koşturmaca..Bilin bakalım bunlar kimlerdir :))) 


***** Bir reklam panosu : "OBEZİTEYE AÇTIĞINIZ SAVAŞTA YANINIZDAYIZ !!"... Onlarla aç duracaklar veya perhiz yapacaklar sanki !!!

 

***** Sigarasını yaktı durakta ve dolmuş beklemeye başladı adam..Dolmuş yaklaştığında çok seri şekilde üst üste dumanını çekti,attı izmariti ve son dumanı binince üfledi dolmuşta... Ulan ne tasarrufçu olduk be !!! 


***** Bir kağıda 10 milyar yazdı adam ve pazara götüreceği ineğine gösterdi.. Pazarda alıcı çıktı.. Pazarlık başladı.. Satıcı :" Valla 10 milyarı gördü ama satmadım !! " dedi alıcıya !!!! 


***** Beğendiği ayakkabı için , müşteri satıcıya sordu :" Ne kadar dayanır !! " diye ... " Neresinden baksan hiç giymezsen 3-5 sene dayanır !" diye cevap verince ; satın aldı ve çıktı dışarı .. Satıcı adamın arkasından mırıldandı :" Valla hiç giymezsen 40 sene bile dayanır yani.. " !!!! 

 

 

***** Şöyle oturup bir kenara izliyorum gelip geçenleri.. İnanın kendi kendine konuşuyor,mırıldanıyor,gülüyor çoğu.. Kime cevap veriyorlar,kime gülüyorlar bilinmez; yanların da kimse de yok ki !!!


***** " Davulun sesi uzaktan hoş gelir !"... İyi de !!! Yakınında neden hoplayıp,zıplayıp dururuz ya !!!! 


***** " Davul bile dengi dengine !!!" .. İyi güzel de ;tokmak ne olacak ???


***** Adımımı atar atmaz , ayağa kalkıp yer veren gençlerin bulunduğu Halk Otobüsü bekliyorum !! Ne zaman gelir acaba, biliyormusunuz ???

 

***** Salona girdi adam.. Yorgun ve uykusuzdu.. " Abi ! Gözlerin kızarmış.." dediler.. Adam :" EVET !!!GÖZLERİMİ KAN BÜRÜDÜ !! ! " diye tasdik edince ; kimse kalmadı salonda !!!


***** Öldüğümde " çok sigara içiyordu rahmetli " diyeceklerdir, biliyorum !! Helal olsun bana; geride kalanlara örnek teşkil edeceğim işte !!! 

 

 

 

( Heybemdeki Tilkinin Geyikleri --- 1 --- başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 17.11.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu