Elindeki solmuş gül yaprağı ile oynarken düşündü genç kız: "ben hep yalnızdım.". Her ne kadar kabullenmek istemese de tekrarladı, "ben hep yalnızdım".Ve elindeki solmuş gül yaprağına baktı.Baktı ve ani bir tepkiyle yere attı.Solmuş gül yaprağı, genç kızın ayağının önüne düştü.Genç kız yine düşündü: "Ben yalnızım."
Solmuş gül yaprağı oradaydı, gitmedi.Genç kız yaprağı aldı ve pencereyi açtı, "yalnızım" dedi ve yaprağı bıraktı.
Genç kız, solmuş gül yaprağının rüzgarla dans ederek yere düşüşünü izledi bir süre.Rüzgar esiyor ve yağmur yağıyordu.Genç kız pencereden elini uzattı, yağmura dokunmak için. Eline gelen her damlada biraz daha gülümsedi. Her rüzgar esişinde biraz daha mutlu oldu. Ve düşündü : " yağmur ve rüzgar...yalnız değilim." Gülümsedi genç kız.Gökyüzüne baktı, karanlıktı ve yıldızlar vardı, hilal ay vardı.Genç kız düşündü, " yalnız değilim." 
Şimdi mutluydu genç kız.Ve aşağıya, gül yaprağının düştüğü yere baktı.Su birikintisinin üzerindeydi ve orada hafif hafif dans ediyordu.Üzerine gelen her damlada, biraz daha batıyordu suya.Genç kız gülümsedi, " Sen de yalnız değilsin..."
( Yalnızım.. başlıklı yazı dicle tarafından 10/2/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu