1 Umut Ver Elini Elime




UMUT VER ELİNİ ELİME





         Elimde bir meşale korku tünelinin girişini tutmuşum.Ufacık bir rüzgarda sönme ihtimaline karşı yüreğimi sızan ışığa siper etmişim.Gel diyorum kader ben hazırım seni karşılamaya.Bak ne kadar güçlü duruyorum karşında.


         İçimde pişmanlıkların hüzün şarkıları çalarken erken davranmanın sevincini gölgeyen gölgelere kızıyorum kendimce .Buna rağmen yolumu değiştirmiyorum her zamanki inatçılığımla.Başımın üstünde demoklesin kılıcı bir o yana bir bu yana sallanırken ben hala mıh gibi yerime saplanmışım.İzin vermiyorum kimsenin içeri girmesine.


         Küçük bir kız çocuğu elini uzatıyor.Sarı saçları güneşin ergenliğini daha yeni yakalamış.Elinde daha eskilerden hemde milattan önce icat olan bir hastalığın bozuklukları gözlerinde perişanlığın soğuk ağırlığını elime tutuşturuyor.


          Senin hüznün geçmez burda diyorum.Sesim duvarlara çarparak kalın bir duman çıkarıyor göz gözü görmüyor.Kızı birden korku tünelinin içine girerken görüyorum.Ayaklarım kıpırdamıyor bir an.Yaşadığım şok üstüme pelerin gibi kapanıyor.Nefes alamıyorum boğazım yangın yerine düşmüş tıkandıkça tıkanıyor  hayır kelimesi batıyor usulca sulara.Nice hayırları yutarken bu kara deniz içimde oluşan girdap küçük kızın korkularını da yutuyor.


           Son bir çırpınış dudağımı yaka yaka gel diyor duyulur duyulmaz. Gel ben boğulurum senin uğruna demek telaşındayım.Son bir çabayla elini yakalıyorum kaybolmadan karanlıkta.


           Bekle diyorum acele etme umut kapıda sana el sallıyor.Acele etme çocuk yine yetişirsin mahşerin atlısına.



       Gözyaşı

( Umut Ver Elini Elime başlıklı yazı Gözyaşı tarafından 31.08.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.