Ben de bir gencim 18 yaşındayım. Fakat genç olup da aptalca davranan insanlardan değilim. 
Bu ülke benim de ülkem bu toprak benim de toprağım kim ister ki başına bir şey gelsin fakat gösteriş yapmak amaçlı yollara sokaklara bayraklarla dökülen genç bireylere sesleniyorum ; Eğer bir eyleme karşı çıkıyorsanız bunu aklınızı kullanarak yapın bileğinizi değil. Yollarda sokaklarda molotof atmak da neyin nesi kim şu zamana kadar zor kullanarak devlete meydan okumuş ki ? İnsanlar sizin hatalarını düzeltecek öneriler söyledikleri zaman da ya tarikatçı oluyor ya AKP'li hayır tarikat kötü bir suçmuş gibi birde aşşağlamazlar mı ? Bu yapılan büyük bir terbiyesizlik resmen. Bu gençler mi kurtaracaklar devleti böyle mi kurtaracaklar ?
En büyük sorun ne biliyor musunuz ? Devletin kendi başına kararlar alması değil bizim gibi gençlerin bu şekilde haklarımızı savunması ! Burası Türkiye sözde demokrasiyle yönetilmesi lazım ama ben her zaman derim ki bir kitabı okumadan yazarının yüzüne bakamam. Eğer ben bir devlet büyüğüne laf edeceksem tarihimi bilmem gerek bir şeyler bilmek yetmez siyasette çok şey bilmek gerek. 
Akılsız bir insan olduğuna asla inanmayan biriyim. Eğer bir adam çöp tenekesine girmeye çalışıyorsa ona ''Şu adama bak ne yapmaya çalışıyor'' demem nereden bileyim ki belki de küçük bir kedi yavrusunu oradan çıkartmaya çalışıyor o yüzden bir meseleyi dinlemeden yorumlamam. Bizi üzen bu tatsız konularda da sokaklarda caddelerde bağırmaya gitmedim. Sadece susup dinlemek istedim anlamak istedim başbakanımız ne yapmaya çalışıyor dedim. Elbette onunda bildiği bir şeyler varsayarak susmayı tercih ettim. 18 yaşında bir gencim evet kabul ediyorum belki de biraz fazla ağır oldu sözlerim ama bu sözlerin o molotof atan insanların kıydıkları canlardan daha ağır olmadığını düşünüyorum. Yazık çok yazık bu yapılanlar Türkiye'yi bütün dünyaya rezil etti. Biz türk halkıyız bu egemenliği susuz,aşsız,anasız,babasız,evlatsız belki de yarsız kazandık böyle bağıra çağıra kaybetmek bizlere yakışmaz.
Sözüm o ki yaptığımız eylemin geçerli olmasını istiyorsak eğer kavga ile değil isyan ile değil 100 kere 1000 kere düşünülmüş sağlam sözlerle dile getirmeliyiz.

                                                                            Saygılarımla 
( Gencim Ama Gençleri Kınıyorum başlıklı yazı Gizem TORUN tarafından 7/14/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.