yazan DİLEK SOYAK

2014 Fiyonklu terlik modellerinde Siyah kırmızı gümüş metal renkler üzerine taş bant fiyonk gül gibi detaylar ile süslenmiş modelleri gerçekten eşsiz bir koleksiyona sahip. Cecconello leopar desenli terlik modellerinden  Platform ve fiyonk  olarak hazırladığı tasarımlarında adeta görsel bir şölen sunuyor. Maiden Abiye Ayakkabı Modelleri hani bir söz vardır. Maiden süetle deriyi bir arada buluşturduğu 2014 terlik modellerinde sanki kulağıma tatlı bir şeyler söylüyor. Gel de alma duruşu ile beni mest etti. Carrano deri ve dantel ile tasarladığı Fiyonklu Terlik Modellerinde gerçekten mükemmel bir uyum yakalamış. Jorge Bischoff rugan kurdele ve metal üçü bir arada kullanılan abiye ayakkabı modelinde farklı bir stil yaratmış. Beyaz deri taş ve kemer bir arada yalnızca Pedro Camino da DORE bir terlikte bu kadar güzel durur görmek isterseniz HOTİÇ uğrayın Saten kumaş kaplı örgü topuk ve kurdele Paris Hilton gerçekten adına yakışır bir model tasarlamış. Zebra fiyonk sivri topuk bu model nerde mi? tabi ki Paris Hilton Taşlı sarı ve kalın topuk arkası açık harika bir abiye terlik modeli Jessica Simpson ile beğeninize sunuluyor.

hqdefault   images (3)

Saymakla bitmiyor bitecek gibi de görünmüyor. 20 14 terlik Modelleri tek kelime ile nefes kesiyor İnsanın ruhunu okşuyor. Çok acayip bir duygu bu Sanki hepsi başka bir hikaye anlatıyor. Kadınsı çizgisiyle sizi bilmem ama beni derinden etkiliyor Kendimi iyi hissetmemi sağlıyor 20 14 terlik   Modelleri eminim Birçok bayan benim gibi düşünecektir. Kadın için kendini tamamlama sanatıdır ya da kendini ifade etmenin farklı bir biçimi.  Artık saten, kurdeleli, dantel rugan nubuk leopar küçük dokunuşlar ile çok daha şık bir terlik haline geliyor

terliklerabiye-terlikler-2014images (8)images (10)

Abiye terliklerde ise yine son gösterişli topuklar birer tasarım harikası  terlikler  üzerinde kullanılan aksesuarlar arasında yer alan metal fermuarlar kilitler, fiyonk ve zımbalar eskitilmiş modeller ise kelimenin tam anlamı ile büyülüyor. Ya Şeffaf, platformlu, burnu açık, fiyonklu terlik modellere ne demeli. Dedim ya bayanlar seçenek çok. Hakikaten biz bayanlar bu konuda doğuştan şanslıyız.  2014 Modelleri arasında her kesin kendinden bir şeyler bulacağı her kesime ve her tarza uyan modeller var Almamak ayıp olur değil mi?

 

terlik-20152013-abiye-terlik-modelleri1

 

images (9)images (1)images

 

 

 

abiye-terlik-2014-modellerigezer tasli bayan terlik modeli

 

images (6)images (4)

 

images (14)images (16)2013-ceyo-terlik-modelleri-2-200x150images (13)

images (7)

( 2014 Terlik Modelleri başlıklı yazı Dilek Soyak tarafından 4.02.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.