İsim şaşırta bilir, doğrusunu söylemek gerekirse dikkat çekmek için yazdım diyebiliriz ve anlatacağım konuya uygun diyebilirim. Koca bir gençliğim gitti  , çocukluğum gitti ama varsın gitsin aslında boşuna gitmediğini anladım ve size neden boşa gitmediğini anlatacağım. Umarım size bir gram da olsa faydam olur ki bu beni çok mutlu eder hemde çok... Bu anlatacaklarım bir elmas madeni ve elmasın işlenmemiş hali normal taşa benzer onu siz işlerseniz gerçek değerine ulaşır.


       Rocky Balboa maddi durumu pek iyi olmayan ve geçmişte sürekli  başarısızlık elde eden bir boksör. İlk başta çalışmaları oldukca az ve verimsiz kendine de güveni yok
. Sonra ringe çıkıyor ve yeniliyor hemde ağır bir şekilde KAYBEDİYOR. Sonra aklı başına geliyor sürekli düzenli çalışıyor ve başarıcağına inanıyor hedefine emin adımlarla ilerliyor ve sahaya çıkıp fırtınalar estiriyor adeta , rakibini yere seriyor KAZANIYOR. Sonra gene antremanlara devam ediyor bir çok kişiyi yeniyor . Bir maça çıkıyor yıllar sonra ve rakibi onu yere seriyor aşağılıyor Rocky KAYBEDİYOR. Rocky başarısız oldu pes mi etti hayır daha çok çalıştı daha çok antreman yaptı inancını geri kazandı güçlendi çok daha güçlendi ve rövanş maçında o rakibini de yere serdi KAZANDI. Rocky çok mutluydu mutluluğunu çevresindeki herkesle paylaştı. Yıllar geçti rocky yaşlandığına inandı ve boksu bıraktı hastalıklarıda vardı. Bir gün rocky'e bir boksör meydan okudu çok güçlü bir boksördü. Centilmenliğin dışına çıktı arkadaşını öldürdü rocky'in. Üstü üstüne ağır bir şekilde rocky'e meydan okudu rocky için bu bir şeref meselesi oldu artık. Rocky'den çok çok güçlü bir rakibi vardı ve rocky hastaydı yorgundu bitkindi AMA kazanmak zorudaydı başka çaresi yoktu. Çalıştı daha çok çalıştı ve eski halinden daha güçlü oldu , bu en son rakibini de yendi KAZANDI.

    BİR ÇOK BAŞARISIZLIK GELDİ BAŞINA AMA PES ETMEDİ DAHA ÇOK ÇALIŞTI. BAŞARISIZLIKLARI HEP DAHA GÜÇLÜ OLMASINI SAĞLADI. Başarısız olduğunuzda üzülmeyi yakınmayı ağlamayı sızlamayı bırakın ve başarılı olmak için daha çok çalışın daha güçlü yapacaktır bu sizi.
             Öldürmeyen yara güçlendirir misali...
     
'' Baba evet başarısız biriyim kaybettim ama ben inanıyorum ki bu başarısızlıklarım en büyük başarılarımı doğurcak beni öldürmesine izin vermeyeceğim ,kayıplarım kazandıklarımın kıymetini arttıracak'' BURAK SERT...


( Rocky Balboa başlıklı yazı Burak Sert tarafından 22.11.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.