Ye kendi kendini, sık dişlerini kanayana kadar, dişetlerin patlasın önemli değil, kalbin sıkışsın, ağla ağla gözlerin kan çanağına dönsün, eve kapat kendini, nefesin sıkışsın, gülme konuşma ne gereği var ki..... Önemli olan onlar üzülmesin, onlar mutlu olsun sakın ha hissettirme, şen kahkahalar atmaya çalış, telefon geldiğinde derin nefes al boğazını temizle dik dur ve kuvvetli bir sesle aç telefo
nu... Sakın neden, niçin diye sorma aaaa üzülürler sonra sen onların üzülmesine kırılmasına dayanamazsın erim erim erirsin yapma sakın... SEN KUVVETLİ KADINSIN, HER ZORLUĞA, SIKINTIYA DAYANDIN, ŞİMDİ YIKILMAK OLMAZ....HADİ TAK O GÜLEN YÜZ MASKENİ SIRIT HA SIRIT...PAYLAŞACAKSIN, GÖRMEYECEKSİN BAZI ŞEYLERİ, SABREDECEKSİN, SUSACAKSIN, SORMAYACAKSIN... GAYRET ET, DAYAN HA DAYAN, GÜNEŞ HA DOĞDU HA DOĞACAK.... ŞAFAK???? BİLMEM KAÇ!!!
( Adı Hayatmış başlıklı yazı SakineBAHADIR tarafından 14.11.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.