Camdan Kalpler 1.Bölüm 

Neşeli, yardımsever, sevecen, ismi gibi de Nazlı mı nazlıydı, ve ailenin de tek kızıydı. Serdar ise, yakışıklı, uzun boylu, duygulu, neşeli, iyi niyetli, dürüst, hobi olarak, bir enstrüman çalan ve aranılan işinin hakkini veren bir gençti. Arkadaşının söylemesi üzerine, onların düğün salonunda düğünlerde çalışmaktaydı, tabi düğünler olduğunda. Varlıklı bir ailenin oğlu ve bu işi de sadece bir hobi olarak görmekteydi. Fakat yapmış olduğu bu vazifeyi de oldukça sevmekteydi. Genç kız çalışırken ortak arkadaş aracılığıyla sevdiği, sevecek olacağı bu gençle tanıştırılır. Naz ilk başlarda sadece arkadaş gözüyle bakar. 
serdar ise kararını vermiştir bile, kafa yapısı tam bana göre diye düşünür, ve bir ay sonra birbirlerine nasıl bağlandıklarına kendileri bile hayret ederler, bundan da büyük bir haz duyarlardı. Naz ile önceleri hafta da bir kaç gün buluşmaya, fit olan serdar daha sonraları ise iş saati çıkışları derken, yanmıştı Naz’ı için. Sevgililerin gözü hiç bir şeyi görmüyordu. Masum ve ciddiydi beraberlikleri, kendilerini artık bu evliliğe endekslemişlerdi.
Ve bu buluşmalar, günde iki kez olmak üzere devam etti, hemde aralıksız tam üç sene. Sabahları ve akşamları; Serdarın kar kış demeden, şemsiyesiyle uzak bir yol yürüyerek, Nazına kendini ispat etmişti. Yani bir saatlik gidiş ve bir saatlik de geliş olmak üzere tam tamına iki saatini sevgilisine feda etmiş, ayda en az 50 saat beraber olduklarının hesabını gülerek yapmışlardı bile. Sevgilisi için arşınlıyordu, İstanbul'un dört semtini yürümek neydi ki serdar için, elleri buluşacaktı, sıcacık ve masumca.. 
Serdar ve Naz’in aşkı günler, haftalar, aylar birbirini kovaladıkça birbirlerinden kopamaz hale gelirler ve aşkları günden güne alevlenmişti. İçlerine birden  nedensiz korkular zuhur ederek, birbirlerine sıkıca sarılırlardı. Serdarın iri gözlerinde kaybolurdu Naz, ona doymak ne mümkündü ki! Ama çekiniyorlardı bazı şeylerden, ya Serdarın ailesi ne diyecekti bu beraberliğe gibi, ya da tam tersi. ümit etmek, umutsuzluğa düşmek istemeseler de! Naz bir kez huysuzlanmıştı, olabildiğince rahatsız ve huzursuzdu. Bu onların geleceklerinden bahsetmelerine sebep olur, Serdar nazlı Naz’ını sakinleştirememişti. Bir soğukluk olacağını yakışıklı genç 
kısada olsa hissetmişti. Kız kendini biraz da olsa çekmiştir,gözünün nurundan, Naz Serdarın önce gözlerine vurulmuş iri kahve gözlerine ve civan boyuna posuna, Serdar ise sevgili Naz’ının nazını, ellerini, havasını, saçlarını, hülasa nazlısı her şeyiydi işte. Kaprisini severdi birde hemde gözleriyle, tatlı bakışlarıyla, serçeler gibi cıvıltılıydı sevgililer.
Gittikleri bazı pastaneler, onlara nişanlı gözüyle bakıyordu, hareketleriyle kendilerini sevdirmişlerdi pastane çalışanlarına bile, özel muamelelere tabi tutuldukları bile olmuştu çoğu kez. El ele tutuşup çıktıklarında yine baştan yeniden, başlamıştı nazlı kız, ne olacak bu durumumuz demeye! Varlıklı olmaları, Nazı biraz korkutuyordu. Kızın aklında; başka bir sorun daha vardı, Serdar sevdiği kızdan üç yaş daha küçüktü. Kim bilir belki de Naz; bu sorunlarla kendini aşırı mı dolduruyordu? Sorunlar sorun doğuracak gibiydi, Nazın içine doğuyordu bir şekilde. Belli bir işi gücü olmayan Serdara kızın ailesi de nazlı kızlarını vermek istemiyorlardı. Tabi haklı olarak, sevgililer iyiden iyiye bu durumdan huzursuz olmuşlardı. Gençler; kendi kendilerine ne yeminler yapıyorlardı, hemde hiç ayrılmamacasına! Sen ben demek, bende sen demek gibi, ve bu masumca da devam etti, taaaa ki!

1. Bölümün sonu...

( Camdan Kalpler...1. Bölüm başlıklı yazı GülsenTunçka tarafından 26.08.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.