RENKLER
RENKLER
 

Renkler ve zevkler tartışılmazmış.

“Al olsun beş kuruş fazla olsun” sloganını benimsemşim, kendimi bildim bileli. Halen de favori rengim kırmızıdır. Ama Edebiyat Sitelerinde değil.

İsterim ki siteye her girişimde üye profilleri, yeşil renkte parıl parıl parlasın. Nefret ediyorum burada kırmızı görmekten. Çünkü kırmızı renk, üyenin yokluğunu, yeşil ise üye arkadaşınızın karşınızda hazır ve nazır olarak beklediğini işaret eder. Çaldığı kapının kapalı olmasını kim ister? Kırmızı renk burada da trafikte de kapalılık, yasaklık ve tehlike işaretidir.

Yeşil ise güneşli bir gün gibi yüzlere gülüyor. Motive ediyor, yaşama sevinci veriyor. Yolun açık olduğunu bildiriyor. Güler yüzle “Buyur” ediyor. Yalnız olmadığınızı, arzu ettiğinize kolayca ulaşabileceğinizi müjdeliyor.

Kırmızıyı severim ama buralarda değil.

Yeşil, toplum içinde yalnız olmadığım, insanlarla beraber olduğum duygusunu güçlendirir. Yeşili de seviyorum…
( Renkler başlıklı yazı RasimCANBOLAT tarafından 20.08.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.