TRABZONSPOR'DA 2. SELÇUK İNAN VAKASI

  Trabzonspor'da 2011-2012 sezonunda süper ligde attığı 33 golle gol kralı olan Burak Yılmazın daha bir kaç gün öncesine kadar Lc Moskovaya transferi konuşuluyordu.Trabzonspor başkanı Sadri Şener Burak'ın rakip takımlara satmadığımız için mutluyum gibi açıklamalarda bulundu.As başkan Nevzat Şakar bu transferi doğruladı.Ancak Lc Moskova takımının teknik direktöründen başkanına kadar kimse bu transfer hakkında bir açıklamada dahi bulunmadılar.
  Son bir gün içinde Burak tercihini Galatasaray'dan yana kullanarak Galatasaray'a transfer oldu.
  Sezon bitmeden önce Avrupa'nın üst düzey bir liginde oynamak istiyorum diyen Burak tercihini Galatasaray'dan kullanarak ben ve benim gibi bir çok Trabzonspor taraftarını hayal kırıklığına uğratarak geçen sezon devre arasında Selçuk İnan gibi Galatasaray'a imza attı.
 Trabzonspor en iyi golcusünü (gol kralını) ezeli rakibi Galatasaray'a satarak güç kaybetmiştir.Galatasaray ise Hamit Altıntop'un ardından Burak'ı transfer ederek kadrosunu zenginleştirmiş ve gücüne güç katmıştır.
 Gelecek sezon transferde izlediği bu politikayla Trabzonspor ne Avrupa'da ne de Süper Ligde başarılı olur.
 Galatasaray yapmış olduğu transferlerle önümüzdeki sezon Süper Ligde Şampiyonluğun en iddialı takımı haline gelmiştir.Şampiyonlar Liginde de adından çok söz ettireceğe benziyor.

                                                                                                           EMRE BAKİ         

( Trabzonsporda 2.selçuk İnan Vakası başlıklı yazı Baki tarafından 12.07.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.