Kafam çok karışık..Tutku veya aşkla ilgili bir şeyler karalamak için oturdum not defterimin başına bakın neler çıktı gülmeyin sakın kötü olmadı o kadar.. biraz tekerleme tarzı karmaşa çıktı ortaya…

Tut ki tutkunluğumun tutkusuna tutkal gibi tutuldum.
Tutamadığım tutkularıma tutuk kalıp sana aşkımı tutuklatamadım.
Tutkunsun aslında bana lakin sende tutuksun.
Tut kalbimi, tutkularını tutkularıma tutkal gibi yapıştır.
Tut ki tutkalın etkisi gerçek oldu.
Tutmayın beni tutkularımın tutukluluk esaretinde tutulmuş ve tutkun bir aşık olarak ölmeye tutulu kalmak istiyorum…

Bazen öyle an/lar oluyor ki aklıma gelen kelimelerin arasında kendini kaybedip yazıyor da yazıyorum lakin kelimelerin tutkusuna tutulup hiçbir şey yazamadan not defterimin başından kalktığım da çok oluyor.

Hani bir söz var ya
*Şair mi kelimeleri bulmalı, Kelimeler mi şair/i bulmalı*
Karışık bir ikilem…Bazı zamanlar birbirlerini o kadar kolay buluyorlar ki şaşırıyorum bunları ben mi yazdım diye…ama bazen de kelimeler aklıma üşüşüyor köşe kapmaca oynuyorlar gel onları yaramaz çocukları bir araya getirmek gibi birleştir..immkaaanı yok getiremezsin:))

Sizin de böyle oluyordur muhakkak paylaşırsanız memnun olurum…
( Şair Mi Kelimeleri Bulmalı, Kelimeler Mi Şair/i Bulmalı başlıklı yazı Uğur Demiröz tarafından 26.07.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.