Dakikalar süren sevişme ve ,inlemeli aşk çığlıklarından sonra şehvetin en üst katmanlarında gezinen bu maceracı aşıklar kendilerine geldiklerinde vakit hayli geç olmuştu.
Bu tapınağın kimse tarafından bilinmeyen gizemli aşk sunağında yeniden aşka gelmişlerdi.Aylin`in her gelişinde bu sahne daha şehvetli yaşanıyordu.

Oysa sıkılmaya başlamışlardı bu uzatmalı sevgiliyi oynamaktan her ikisi de...Ama bu tapınakta,sunakta sanki bir güç her ikisine de aşkı yeniden hissettiriyor yaşatıyordu.

Lutfi bu tür batıl gördüğü gizemli,sırlı ya da kaynağı bilinmeyen güçlere inanmazdı.Her şeyin bir ilmi açıklaması olmalı ya da vardır bilinmese de derdi.Belki de Korhanla tek müşterekleri dünya görüşleriydi...Sosyalizmin toplumların ve insanlığın tek kurtarıcısı olduğunu düşünür ve tapınırcasına sosyalizmin kuram ve kuramcılarına inanırdı.

Korhan aklına gelince,
-Eyvah dedi,ağzında sigara bir yandan uzandığı yerden doğrulmaya kalkarken.Kucağında şehvetin en leziz anlarını yaşamış bitkin durumdaki Aylinin şaşkın bakışları arasında.
-Eyvah ki ne eyvah kızım,sen gelmeden önce herifi kontrol ettim ateşler içinde yanıyordu.Adam sosyete çocuğu verdiğim yemekleri yemiyor,içmiyor adeta ölümü arzuluyor...ne yapacağız bu halde.
Aylinde telaşlanmıştı,şehvetin etkisiyle fırlattığı sütyen ve iç çamaşırlarını hızla oldukları yerden almış giyinmeye çalışırken tekrar aşığının saldırısına maruz kalmış yine herşeyi unutup aynı aşk oyununu bir kez daha yaşamışlardı da akılları Korhan`daydı.Aylin sevgilisinin üzerinde gezinen ellerini tutmuş ve romantizmin en hassas noktasında iken...
-Aşkım,adam ölmesin...o bize daha lazım.Lutfi`nin bütün istek ve arzusu kırılmış,adeta olduğu yere boş bir çuval gibi yığılması vardı ki Aylin istemeyerek de olsa üzerini giyindi ve kendine çeki düzen verip Korhan`ın esir tutulduğu bölmeye doğru yöneldi.Lutfinin o ana kadar sevgilisinin romantizmi öldüren hareketine öfkesi varsa da sevgilisi giderken ardından seslendi.
-O manyağa,bir aspirin vermiştim...belki de düzelmiştir.Aylin sevgilisini duymuştu da tepkisiz kalmıştı,ya da Korhan`ın durumunu görme isteği galebe gelmişti.

Helen kültürüne hayran Roma imparatoru Harian’ın Tanrıların tanrısı Zeus adına Aizanoi kentine yaptırdığı ve dünyanın ayakta kalmış en büyük tapınağı olan bu gizemli yapının küf kokan gizli bölmesinde kaderine küsmüş bir an önce ölümü bekleyen Korhan,karşısında bu ızdırabı yaşamasına ve tuzağa düşmesine sebep yazar olma hayaliyle delirmiş Aylin`i görünce çıldıracak gibi oldu...
Ağz<ına gelen bütün küfürleri sayıyordu da Aylin sadece gülüyordu.
-Anlaşılan iyisin aşkım hem de küfredecek kadar...bari bir şeyler karaladın mı.Korhan nefretle elindeki bir tomar kağıdı yüzüne atmış ve,
-Ne sanıyorsunuz,ısmarlama eser yazılır mı...yazılırsa ancak bu kadar olur.Aylin soğuk kanlıydı,kızmadı bile,yerdeki dağılmış kağıtları toplarken önüne düşen ilk sayfayı da oldukça beğenmişti...
-Tamam Korhancığım güzel gidiyor...haftaya devamını bekliyorum...Ne kadar çabuk bitirirsen o kadar çabuk kurtulursun...demiş ve Korhan`ı çıldırtmak istercesine dudağından ateşli bir şekilde öpmüş belki de eritmişti Korhan`ın yüreğindeki buz dağını...
( Kayıp Yazar 6 başlıklı yazı Lütuf VELİ tarafından 19.06.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu