KAZA
 
Dün kaza yaptım,azda olsa yara aldım.İşten geliyordum,mevsim kıştı,hava soğuk ve ara ara yağmurluydu,
yerler ıslak ve kaygandı,tekerler kaydı,tak tuk bomm düştüm.
Gaziantep Yukarıbayır semtinde yaptım kazayı ( İNSANLIK DAHA ÖLMEMİŞ ) hemen yardıma geldiler,kaldırdılar, sağlık durumumu sordular,şükür fazla bir şeyim yoktu,ufak tefek sıyrıklar olmuştu,biraz dinlendim yola devam ettim.
Eve yuvama gitmem lazımdı,nasılsa fazla bir şeyimde yoktu.Eve geldim diz kapağım biraz çizilmişti,pansuman yaptım,yemeğimi yedim,biraz oturdum,dinlendim ve yattım.
Sabah işe gitmem gerekti(zorda olsa) ailem ve hayatın devamı için...
Eldivenim yırtılmıştı,eldivenler elimi soğuktan ve kazadan korumuştu,düşerken doğal olarak elimizi yere karşı veririz,ondan yırtılmış olmalı,motorda da fazla bir hasar yoktu,kayıp yan yatmıştım.
İşe motorla gider gelirim(limuzin vardıda ben mi binmedim) sağlık olsun,hem motoru seviyorum,kazada kaporta siz oluyorsunuz:)))şaka tabii,kimse kazada tampon veya kaporta olmak istemez...
Motoru pratik olduğu için seviyorum.sağlık olsun.
Ben kaza yaptım,dilerim siz yapmazsınız.
Kazalar hepimizin başına gelebilir.
Bu tür yazıyı ilk denemem...
SAĞLIKLI VE HUZURLU KALIN.
 
                                                                       Mustafa ÖZKAYA
                                                                                                            
( Kaza başlıklı yazı musti2745 tarafından 3/1/2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.