Nihayet ayrılık bitti ve geldin. Seni çok özlemiştim aşkım. Bugün hiç yanımdan ayrılmanı istemiyorum. Bütün gün boyunca elini tutmak ve sana doya doya sarılmak istiyorum. Senden bir an bile kopmak, ayrılmak istemiyorum.

Bir gün daha bitti ve yine doyamadım sana. Özlemim dinmedi yine. Hiç dinmeyecek de galiba bu gidişle. İnan ne yapacağımı da bilmiyorum. Seni çok ama çok özlüyorum aşkım.

Gelişine mi sevinsem yoksa yarın tekrar gidişine mi üzülsem hiç bilmiyorum aşkım. Sana yine doyamadan gideceksin ve yine sensiz kalacağım. Bilmiyorum sensizliğe nasıl dayanacağım. Artık dökecek gözyaşı kalmadı bende. Hepsini yokluğunda akıttım aşkım.

İnan ne yapacağımı ve yokluğuna nasıl dayanacağımı bilmiyorum. Sensizlik çok zor aşkım. Beni sensiz bırakma aşkım. Yokluğuna dayanamıyorum. İnan sensiz hiç yapamıyorum. Elinden bir şey gelmez biliyorum ama ne yapayım işte dayanamıyorum, yapamıyorum sensiz... Sana çok alıştım ve de bağlandım aşkım. O yüzden sensiz geçen bir an bile çok koyuyor bana.

İçimde kıyamet kopuyor ama ses çıkaramıyorum. Çünkü ne yapsma da gideceğini, gitmeye mecbur olduğunu biliyorum. Kendi kendime Gitme diyorum. Bu gidişine yürek dayanmaz aşkım. Daha gelişine sevinmeden gidişin için üzülüyorum. Sen de üzülüyorsun ama yapabileceğin bir şey de yok biliyorum. Tek bir çare var o da sabretmektir aşkım her ne kadar zor olsa da. Sabretmemiz ve de dayanmamız gerek.
Yüreğim isyanlarda. Çünkü gitmeni istemiyorum hiç. beni yalnız bırakmanı istemiyorum. Ne olur beni bırakıp gitme. Dayanamam bir daha ayrılık olursa. Zaten bu ayrılık çok koydu bana ve de güçsüz duruma düşürdü beni. Ne yapsam da gitmene engel olamam biliyorum. O yüzden Herşeyi içime atacağım. Gidişine susacağım, ses çıkarmayacağım. Ama yüreğimde büyük ve de sessiz bir çığlık olacak: Gİtme... Gitme... Gitme... 
( Gitme başlıklı yazı Oğuzhan ATEŞ tarafından 30.11.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.