Harika bir yaz

  Bu gün canım sıkkın. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aklıma mutlu günlerimden bir günümü hatırlamak geldi. Aklıma gelmeyince ben de kendi mutlu günümü yaratmak istedim. bir kağıda şunları yazdım:

 

Bu gün yapacaklarım: Sabah kahvaltı edip, 1 saat bilgisayar, 3 saat televizyon sonrada 1 saat

Dışarıda oynayacağım. Sonra eve gelip 1saat bilgisayar, 1 saat televizyon akşamüstü parkta 2 saat. Akşam da yemek yiyip sonra da 1 saat televizyon. En son ise saat 10 da yatmak.

 Bunları uyguladım ve çok mutluyum he gün plan yapıp her günümü güzel yapmak istiyorum

 Bu harika bir yaz.

 Ertesi gün yine canım sıkkındı ne yapacağımı bilmiyordum. Aklıma dün yaptıklarım geldi. Ama bu sefer aklıma bir şey gelmedi. Ben arkadaşlarıma gitmek isteyince arkadaşlarım yardım etti. Kâğıda bir plan yazdık. Bir ağaç ev yapmak ilkti. Ama bir den aklıma yarın kuzenlerime gideceğimiz geldiler havuzu düşündük. Öğlen de yüzmeye gideriz diye başvurduk.

Akşam üstüde oyun oynarız şimdi ağaç ev yapalım. Ağaç evi yapınca öylen oldu ve yüzmeye gittik. Akşamüstü oyun oynayıp eve gittik yemek yedik televizyon izledik. Havuzun yanında kamplık bölge vardı. Annelerimizden izin alıp orda kamp yaptık. Bu harika bir yaz. Bu gün kuzenlerime gideceğiz. Çok heyecanlıyım. Kuzenimi çok özledim.

Ama önceden orda ne yapacağımı ayarlamalıyım ama ne yapacağımı bilmiyorum. tamam kuzenimle oynarım ama öyle uykusu…

Neyse orda planlarım. Sabah vakti çok erkendi. Kahvaltımızı orda yaptık.

Öğlen olunca kuzenim öyle uykusuna yattı ve bende plan yaptım.

Planlarımda şunlar vardı:

Televizyon yarım saat sonra da oyuncak oynarım. Canım sıklınca tekrar televizyon izlerim.

Bu harika bir yaz.

( Harika Bir Yaz başlıklı yazı sude-kurkuta tarafından 6.08.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu