Delirten Evlilik...
Bazı bekarlar evlenmek için can atıyorlar evlenince dertlerinin sona ereceğini sanıyorlar ama tam düşünmeden, karşındaki kişiyi pek tanımadan, iyice tartmadan evlenmek dertlerinizi daha çoğaltabilir. Ne diyor bir şarkı: İyi düşün taşın/Faydası yoktur (akılsız başın), gözlerdeki yaşın. Gelin bu konuda bir fıkra anlatayım sizlere:
Akıl hastanesini ziyaret eden ziyaretçilerden biri iki deliyi göstererek ne yaptıklarını sormuş. Doktor, kucağında bir bebek taşıyan ve onu okşayıp seven delinin sevgilisine kavuşamadığı söylemiş. "Ya şu dövünen, başını yumruklayan kişi niye böyle yapıyor?" diye sormuş bizimki. Doktor acı bir gülüşle, "O da sevdiğine kavuşmuş, onunla evlenmiş" diye konuşmuş...
( Delirten Evlilik... başlıklı yazı ERHAN TIĞLI tarafından 1.05.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.