Aşkım Koli Bantları


Yine geberik bir geceden  yazıyorum ..Az önce yediğim sol kroşenin  yıldızları  saydıran  uğultusu , çığlığı  her neyi varsa  bir  anda   başıma  üşüştüler,  kendimi güneşin merkezinde  çekirdek olarak  buldum.Atom altı çekirdekten  söz  etmiyorum. Bildiğimiz çekirdek. Hani ,  TV’de  ailecek  yeşilçam  dizilerini  izlerken  çit çitlediğimizden. 

Hah ondan işte.

Neyse ne diyordum  ?  

Biri beni çerez yaptı ve dişlerinin  arasında  çitledi. Derimin  altında yaşayan evren kabuklarını  çatlattı birden. Yara bandı da bulamadım  evde . ’’ Canım sana  kurban olsun  ‘’  online sipariş  merkezinden  yardım diledim. Sağolsunlar koli bandı getirmişler. İçimin sıkıntısından, oraya  buraya   kendini atma eğilimi olan  ruhumu yüzümden  farketmiş olmalılar ki,  ‘’ Her an taşınmaya hazır yüreğinizdeki kolilerde  de  güle güle kullanırsınız ‘’ temennisi ile bir kağıda imza attırdılar.  ( Sahte evlilik formu muydu acaba ?  diye düşünerek  epeyce buna da kafayı taktım )Ama  sonra fotoğraf istemediler diye pek bi rahatladım.

Yapıştırdım sonra  , en  çokta  ‘‘tü kaka ‘’ağzımı kapattım. Yalnızlığın vermiş olduğu maluliyetten ellerimi bağlayamadım.(En büyük suçlu onlar aslında) Bantın markasına gözüm ilişti.

’’AŞKIM KOLİ BANTLARI ‘’  

-Yüzüm gözüm yara bere/ Üflese Tanrı belki canım bu kadar çok yanmayacaktı -

 

Artık gecenin ortasında cinayet saatleri başlamak üzere. Biraz kendime gelirsem  muhtemel zanlılar için spoiler vereceğim.

Hakem 10 demeden  kalkıp  ringdeki köşeme oturdum . (çalışma masam olur kendisi)Benim antrenörde de iş yok.( Kolay değil tabi kendinin hem boksörü , hem  antrenörü olmak )

Bu gidişat iyi değil kızım dedim  Sağaltmalıyım  beynimi.. yazmalıyım... saymalıyım..

1. Sigmund Freud  2..Carl Gustav Jung 3. Max Wertheimer  4. Karl Spencer LASHLEY   5. Osho  .....

8. Damda ki Kız ..10.Bahtiyar Bahtıkara  11. Hababam Sınıfı ..12’yi sevmedim atla..

13. The Godfather...gibi  saçma sapan birşeyler geçti beynimden... Bu deneyimi geçiştirdikten  sonra   psikoloğun verdiği ilaçları neden çöpe attığıma hayıflandım  

 En iyisi bilgisayardaki resimlere takılayım dedim .Birisi çıktı karşıma.

-Kızım, bir fotoğraf karesinde bile yan yana  gelmemiş birine ne bakıyorsun sen dedim.  

Neden ve niçinlerle yıllardır  meşgul ettiğim , işkencehaneye  dönmüş beynim  yavrusunu yemiş örümcek gibi oldu iyice. Nöronlarım arasında elektrik akımı gitti herhalde diye düşündüm. Hemen yürek sesimi çağırmaya gittim. Empati yapmalıyım kendimle ki  üzerime devrilen kaya parçasının altından  sempatik çıkabileyim . Hemen  içsel dünyama  bir çomak soktum,  (çomak sokmada üstüme yoktur .Rahmetli anneannem öyle derdi  )

Ordinaryus  Prf.  *lethe* yi çağırmaya gittim.  Gelmedi .

Aslında valiz dolu  ama  içim boş çuvala döndü az önceki ring savaşından .

Anneannemi haksız çıkarmanın  keyfi ile bıyık altı gülümsedim :

-Kalk kızım kendine bir kahve yap, namın yürüsün dedim.

‘’ Ay Lav Yu  ‘’  marketten  aldığım  2’si 1 arada yaptım  ( biri O’na )

Serçe parmağımı zarif bir şekilde kaldırarak, kupamla banyoya geçtim. Aynada ki aksimi görünce kendimden  korktum,  çamaşır makinesine kilitledim beni. Beyazlarla siyahları ayırmamış mıyım, yoksa  çamaşır suyumu dökmüşüm  hatırlamıyorum,  uzun bir programda griye dönüştüm. ( Biri gelip beni  burdan çıkarsın  )

..............?

Ne ara  salona geldim  ben ? Parkelere dökülen  kahveden  anladım ,  zıplamışım. (İnşallah balkonun kapısı  kapalıdır ! )

Yarın silerim  boşver  diyerek birikintiyi teğet geçtim. Bir baktım ellerimde bir soğukluk. Demir balkon korkulukları..Tanrım  yaaaaa !  

Daha  ona  öbür yanağımı  uzatacaktım.

-Lütfen  biri mezar taşıma yanlışlıkla öldü yazsın – 

*lethe*


( Aşkım Koli Bantları başlıklı yazı *lethe* tarafından 23.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.