HORTUMUN EN İYİSİ YERLİ MALI OLANDIR.    

Sanal duvar örerseniz bizde VAR’ a gideriz.

Anadan veya babadan çocuğa geçen genetik bir yetenek , çizilmiş gibi kabul edilen bir çemberin içine olimpiyat halkası gibi siyasetçilik çemberi,sporculuk çemberi,sanatçılık çemberi,soyluluk çemberi,soygunculuk çemberi,olarak gruplara ayrılan bu dairelerin içine dışarıdan kimsenin kabul edilmediği ,sanal duvar örülmüş,bir düzenin insanları ile çapları varmış gibi olan, ama alanları olmayan omurgasızlar, bu grupların içine  kafalarına uymayanları almazlar  ağzınla kuş tutsan girmen mümkün değildir biline.

Siyasetçiler bu kişiler anaları veya genelde babaları gibi olduğu kabul ediliyor.İyi insan yetenekliymiş gibi reklamları yapılıyor.Dini duygular kullanılarak reklamları yapılıyor. Karı Koca Siyasetçilermi ararsın Kayın pederinin adına sığınanlarmı.Aslında hiç olan insanlar ayaklar baş olmuş dedikleri.Bu olsa gerek.

 

Sporculular hangi dalda olursa olsun bu dairenin içine girdinmi bir yeteneğin olmasına gerek yok öyle bir pompaları varki şişim şişim şişiriyorlar.Ben neymişim dedirtiyorlar. Ata sporumuzla ilgili iki kere bileğinin hakkı ile şampiyon olan pehlivanı iki kere de reklam amacı ile  şike kokan hareketlerle şampiyon yapan insan müsveddeleri. Tv de müsabakaları seyrettim caddelere pehlivanın ismini vererek milli kahraman ilan ettiler.yiyenlere, yemiyenlere.Sonra altından ne liyakatsızlıklar çıktı,uzatayalım.

Sanatçılık çemberi magazincidir burdakiler hepsi ünlü,meşhur,duayen,popüler,sevilen,ünlü oyuncu ünlü şarkıcı,ünlü komedyen,ünlü manken der ve devam eder kimi isterlerse onları aralarına alırlar.Hak edenler korkmaz biat etmez,zaten bu çemberin içindeymiş gibi gözükmekten rahatsız olurlar.Fakat diğerleri çemberden çıkarılırsam ne yaparım korkusu ile gündemden düşme korkusu olanlardır.

Soyluluk çemberi  sen benim kim olduğumu biliyormusuncular.Çakarlıdır araçları. Enfiye çekmeyi severler ahlaksızlar.Herkezi yanında çalışanı gibi gören hazımsızlardır.Diklenmeyi  severler, yiyen olursa.Olmazsa hemen yelkenleri indirirler.

Soygunculuk çemberindekiler  fenomenler,futbolcular,faizciler,foncular.2023 yılının harfidir F İle başlayan meslekler şanslı başladılar ama yılı şanssız bitirdiler.Dürtüldüler bunlar için rüya bitti.

Bu her gruplardakiler için tek ortak son ,haydan geldi huya gitti. Fatih hoca kaçtı kurtuldu.  Annüünmü.

( Sanal Duvar Örerseniz Bizde Var A Gideriz. başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 5.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.