Şu Yorum Olayı ....
Aslında söze nasıl başlayacağımı pek bilmiyorum, hatta bu yazıyı yazmalı mıyım ondan da pek emin değildim, ancak dün akşam Moskova'da yaşanan terör eyleminden sonra yazmaya karar verdim.

Öncelikle  kimin yaptığı pek de belli olmayan, farklı hesaplaşmaların ve kirli  güçlerin kan kokan planlarından birini yaşadı Moskova . Yüzü aşkın ölü ve yaralı var .


Benim yaşadığım şehir Moskova...  
Ve korkunç bir yangın...Çalıştığım firmanın AVM si ve merkez ofisinde yaşandı bu elim olay. Günahsız insanları ellerindeki otomatik silahlarla taradılar ve bir bombayla yangın çıkardılar. Sabah dörtte ancak söndürülebildi yangın. Yangını söndürenler arasında arkadaşlarım da vardı. Hatta ölenlerin arasında bile arkadaşlarım tanıdıklarım olabilir henüz bilmiyorum.

Bizimde sıradan tatil günlerinde gittiğimiz evimize yakın bir AVM burası. O anda eşim, torunu orada gezdiriyor olabilirdi.  Bizler orada ölmediysek sadece acı bir şans diye düşünüyorum ,ve terörü ne olursa olsun lanetliyorum .


Gelelim sitemizle ilgili söylemek istediğim ve söyleyip söylememek arsında kaldığım konuya: 
Şiirlere yapılacak yorumların kalitesini artırmak ve katılımı çoğaltmak için yapılan ödül sisteminden dolayı hiç bir şiire yorum yapmama kararı aldım. Sadece tebrik ediyorum. Lütfen bu davranışımı kimse bireysel algılamasın. Zaten çok yoğun çalışma temposundan dolayı fazla yorum yapamıyordum ,bu sebeple isabet olduğunu düşünerek hak eden şair arkadaşları tebrik etmekle yetineceğim .


Bu açıklamayı yapmama sebep konu' her an ölebiliriz ve söylemek istediklerimizi söylemeden ölmeyelim kavramının doğruluğuna inandığımdan dolayıdır.
Dostlarımızla sevdiklerimizle paylaşacağımız bir şey varsa ertelemeyelim, çünkü buna bir daha  fırsatımız kalmayabilir...

sağlıcakla...

YILMAZ TİZGÖL
MOSKOVA 
23 03 2024
( Şu Yorum Olayı .... başlıklı yazı ylmztzgl tarafından 23.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.