HAMSİ KUŞUMU GUGUK KUŞUMU

 

Bir Amerikalı,bir İngiliz,bir kanadalı guguk kuşu aralarında konuşuyor,dünyamızdaki en saf kuşlar hangi ülkenin kuşları diye ve sonunda Türk Kuşlarının en saf kuşlar olduklarına karar veriyorlar. Tezgahı ülkemize kuruyorlar.Zaman hızla akıyor.Birer birer sayıları artıyor yinede Amerikan ve İngiliz guguk kuşlarının başı daha fazla olmasını emrediyor.her yerli yuvaya üçer adet guguk yavrusu bırakılmasını emrediyor.Buda yetmiyor.Irak,İran,Suriye,Afgan,Afrikalı,guguk kuşları,Tarikat,cemaat gugukları Amerikan ve İngiliz baş gugukları emri ile ülkemizi işgal edip emekli ,işçi ,memur,çiftçi,dul ,yetim,ve öğrencinin ekonomik haklarına yanlayıp mülteci olduklarını iddia ederek.Emekli kuşların hak ve hukukunu hiçe sayan yalan sever ve inanır kuşlarımız.uykudan uyanın,bukadar yancı guguk kuşuna kimse hiçbir güç bakamaz ve içinde barındıramaz.

Yalıda oturan çapkınlar,Kargalar,Angutlar,Albatroslar,serçeler,Kumrular,Güvercinler,Kuş serisinin diğer üyeleri,yarasalar, martılar,turist kuşlar,leylekler,kelaynaklar,flamingolar,canlarım benim.Konacak dal bırakmadık sizlere güzeller.Bizlerin en sevdiği kuş Hamsi Kuşu bilinsin.ülkemizde herşey düzelecek köprüden önceki son çıkış uyarısını görsede doğru olanı her zamanki gibi bulacak.

Milli marşımızı okuyamıyan siyasetçilermi ararsın,Servet beyanını açıklıyamıyanmı dersin,gitmeyin bu guguk kuşlarının peşinden.Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği,gençliğe hitabede yazılı herşeye rağmen yinede çok şanslıyız biline…

 

( Hamsi Kuşumu Guguk Kuşumu başlıklı yazı hamit-yenigun tarafından 17.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.