YENİ AİLEM
Bir renkarnasyon hikayesidir
4.BÖLÜM:LOTO MAFYASI
          Magnus,otelin giriş kapısının önünde oturuyordu.Otelin önünden gelen geçeni seyrediyordu.Durdu arabanın biri.Biri uzun boylu diğeri kısa boylu olmak üzere iki adam indi.Kısa boylunun elinde bayıltıcı silah vardı ..Adam,bayıltıcı silahı Magnus'a tuttu.Bayıldı Magnus,durduğu yerde.
           İki adam,Magnus'u arabaya yerleştirdi.Sonra şoför koltuğuna uzun boylu adam geçti.Arabayı çalıştırdıktan sonra Magnus Otel'den ayrıldılar.
            Araba bayağı yol gitti.Ormanlık alanları geçtikten sonra lüks havuzlu villada araba durdu.İki adam,Magnus'u taşıyıp villanın içine soktu.Fransız kadın hizmetlinin yardımıyla villanın salonuna Magnus'u yerleştirdiler.Fransız kadın hizmetli,mutfağa gitmek için oradan ayrıldı .
          Magnus,ayılıyordu.Ayıldığında biri uzun boylu öteki kısa boylu kendini kaçıran iki adamı gördü.Kısa boylu adam söz aldı :
“-Malikanemize hoşgeldin dahi çocuk.”
Magnus,cevap verdi:
“-Benden ne istiyorsunuz?”
         Uzun boylu adamın elinde kağıtla kalem vardı :
“-Bu haftaki loto sonuçlarını istiyoruz senden Magnus.”
“-Ben kahin değilim ki.”
Uzun boylu adam cevap verdi:
“-Ama renkarnesin.Renkarne olan loto sonuçlarını da bilir.”
Kısa boylu adam,söze atıldı:
“-Uğraştırma bizi Magnus,yaz şu loto sonuçlarını.”
Adamlara iyi bir ders vermek gerektiğini düşünen Magnus,kendisine verilen kağıda altı rakam yazdı . Aferin,dedi uzun boylu adam.
          İki adam,şans oyunları bayisine gitmek için salondan koşar adımlarla çıktıktan sonra arabasına binip uzaklaştı.Magnus,salonda tek başınaydı.Fransız hizmetli kadın yanına geldi:
“-Adın Magnus değil mi?Türkiye’de yaşadığın hayattaki adın da Mümin Arif değil mi?”
“-Sen bunları nerden biliyorsun?Yoksa sende benim gibi renkarne misin?”
“-Ben senin Türkiye’de yaşadığın hayattaki annen Nergis'im.Sana hep söylerdim ya bir daha dünyaya gelsem Paris’te dünyaya gelirim diye.İkinci hayatımda Paris’te dünyaya geldim.”
“-Çok memnun oldum seni tanıdığıma.”
“-Patronlar gelmeden senin burdan kaçman lazım Magnus.Villayı geçtikten sonra önüne çıkan ormanlık alanın sonunda yol çıkacak karşına ..O yolda otostop yap,seni götürsünler gideceğin yere.”
“-Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Sana iş teklifim olacak.Bizim Magnus Otel'de çalışır mısın?”
Fransız hizmetli kadın,hiç tereddüt etmeden evet dedi.
         Magnus oradan uzaklaştı.Önüne ormanlık alan çıktı.Ormanlık alanı geçtikten sonra çıkan yolda otostop çekti.Bir transit araba aldı Magnus'u içeri.Magnus,loto mafyasının elinden kurtulmuştu.Üstelik Türkiye’de yaşadığı hayattaki annesiyle tanışmıştı.

HİKAYE:OĞUZ BATIN

( Yeni Ailem Dördüncü Bölüm başlıklı yazı Oğuz batın tarafından 28.02.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.