Beklenen gün gelip çatmıştı,kalbi yerinden çıkacak gibiydi, o sabah  erkenden kalmış traşını olmuş ve güzel kokusundan sürünmüş,hiç giymediği lacivert takım elbisesini giyerek saatlerce  siyah saçlarını bir o yana bir bu yana tarayarak aynanın karşısından ayrılamamıştı.Bu arada aklından  çeşitli düşünceler geçiyor,bildiği bazı aşk şarkılarının nakaratlarını mırıldanıyordu.Acaba sosyal medyadaki  kadar güzel miydi? İlk gözgöze geldiklerinde söze kim başlayacaktı,çok utangaç birisiydi ama aşk işte,olduğundan farklı kılıyordu adamı.

Yüreği pır pır atıyordu kuşlar gibi sanki bedeninden ayrılmış gözyüzündeki  yıldızlarla dans ediyordu.Saatine baktı henüz yarım saat vardı cüzdanını,parasını ve kredi kartlarını kontrol ederken küçük kardeşi tutturdu: " Abi,ben de gelmek istiyorum."
"Olmaz dedi,ayakkabısının bağcıklarını bağlarken,önemli bir iş görüşmesine gidiyorum."

Evine en yakın çay bahçesi vardı,sosyal medyadan tanışıp aşık olduğu kızı da görüşmek için zaten buraya davet etmişti;bütçeye uygun,konumu sakin ve personelleri  müşterilerini güler yüzle karşılayıp kaliteli hizmet vererek memnun ediyordu.

El ele, göz göze,başbaşa ve uzun uzadıya  konuşabilmek için çay bahçesinin en son masasına oturarak sipariş vermek için arkadaşının gelmesini bekledi.Etrafındakiler ona manalı manalı bakarak iş adamı  olduğunu zannedince  takım elbise giydiğine pişman oldu.

On dakika bekledikten sonra kızıl saçlı,tombul,makyajlı,orta boylu ve bakımlı bir kadın "merhaba"diyerek yanına oturdu ve yaklaşık yarım saat sohbet ettiler,o kadar samimiydiler ki...
-Kalk gidelim,dedi,kadın bu kadar muhabbet yeter,söz verdim,geldim
-Nereye,diye sordu adam afallayarak.  
-Evine mi gideceğiz otele mi?
-Ne evi ne oteli,sen neden bahsediyorsun?
-Anlamamazlıktan gelme canım,ben ücretli görüşüyorum  beni buraya çağırdığına göre ücretimi ödeyeceksin,bana aşık olup evlilik hayali kurmuyorsun her halde...
( Görüşme başlıklı yazı berberce tarafından 12/10/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu